Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

SPÁRGA LAZAC TEKERCS 2 FÁZIS

 

Összetevők:

 

✓ 100 gramm zöld spárga

✓ 1 evőkanál citromlé

✓ 5 szelet füstölt vad lazac

✓ Olívaolaj

✓ 1 szegfűszeg, friss fokhagyma

✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti

 

Elkészítési javaslat:

 

✓ Vágd le a spárga végét, és főzd őket nagy mennyiségű vízben, egy csipet sóval, 1–2 percig, amíg még roppanós marad, majd szűrd le és locsold meg egy kis olívaolajjal.

✓ Vedd elő a sütőedényt, és röviden süsd meg a spárgát. Ízesítsd őket fokhagymával és borssal.

✓ Teríts szét egy szelet lazacot, és tegyél rá 3 vagy 4 spárgát. Tekerd fel, és ismételje meg ezt a másik 4 lazac szelettel.

✓ Csepegtess rá egy kis citromlevet.

Tartalomhoz tartozó címkék: 2_fázis