![](/assets/uploads/files/a84b4-spargas-lazac-tekercs.jpg)
LAZACOS SPÁRGATEKERCS 2 FÁZIS
Fotó: LAZACOS SPÁRGATEKERCS 2 FÁZIS
Hozzávalók:
✓ 100 g zöld spárga
✓ 1 evőkanál citromlé
✓ 5 szelet füstölt vad lazac
✓ olívaolaj
✓ 1 szegfűszeg, friss fokhagyma
✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti
Elkészítés:
✓ A spárgák végét levágjuk, és bő vízben főzzük 1-2 percig egy csipet sóval, amíg még ropogós marad, majd leszűrjük és meglocsoljuk egy kis olívaolajjal.
✓ Sütőedényben, gyorsan megfuttatjuk, Ízesítjük fokhagymával és borssal.
✓ Szétterítjük a lazac szeleteket, mindre ráteszünk 3-4 spárgát és feltekerjük.
✓ Rácsepegtetünk egy kis citromlevet.
Receptek
további receptek »
Fontos információk
Szakmai információ
A megrendelés lépései
Orvosi konzultáció
Kérdések és válaszok
![Medfood](/img/information-green.png)
Szakmai információ
![Medfood](/img/checkou-greent.png)
A megrendelés lépései
![Medfood](/img/doctor-green.png)
Orvosi konzultáció
![Medfood](/img/icon_faq.png)
Kérdések és válaszok
Receptek
Az igazán finom és változatos ételek elkészítéséhez
A Prodimed ételek:
![Medfood](/img/icon_protection.png)
Prémium kategória, megbízható bevizsgált minőség
![Medfood](/img/icon_man.png)