Gyors és könnyű elkészítés

Miért könnyű?

Fotó: Gyors és könnyű elkészítés

  √   Mert kis helyen tárolható, elfér egy táskában, ezért kényelmes, hisz mindig Önnél lehet arra az esetre, ha megéhezne.

  √   Mert könnyen, mindenki a saját ízvilágának megfelelően választhat az ételek közül, így érdekessé és izgalmassá teheti a fogyókúráját.

  √   Mert könnyen beleilleszthető a mindennapokba.

  √   Mert csak a zsírból fogyaszt majd, az izomból nem.

  √   Mert könnyen rendelhető akár online akár ügyfélszolgálatunk segítségével. 

  √   Mert a diéta könnyedén a napi munka, rutin és család mellett is betartható.

  √   Mert a tasakos kiszerelésű ételeink praktikus csomagolása lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyenek, ha hirtelen előtör az éhségérzet, így bármikor könnyedén csillapíthatja azt.

  √   Mert az előre összeállított diétás csomagjaink segíthetik a fogyókúráját, könnyen tervezhető vele az egész napja.

  √   Mert receptjeinkkel színesebbé teheti a mindennapokat.

  √   Mert a  PRODIMED ropogtatós édes szeletekkel a táskában, könnyen mondhat nem-et a csábító édességeknek a nap bármely szakaszában.

  √   Mert lehetősége van arra, hogy ne csak egy gyors fogyás legyen a sikere, hanem az elért eredménynek a hosszútávú megtartására is nyújtunk megoldást, így könnyen áttérhet egy egészséges életmódra, amit további odafigyeléssel könnyedén betarthat.

 


Blog

Hogyan működik a májdiéta?</br>Mit érdemes tudni róla?

Hogyan működik a májdiéta?
Mit érdemes tudni róla?

A mai rohanó, stresszekkel teli életünkben - látva a rohamosan emelkedő zsírmáj „járványt” -  a zsírmáj diéta, amit más néven epe diétának, májvédő diétának is neveznek egyre nagyobb hangsúlyt kap. A májdiéta egy olyan májkímélő étrendből áll, ami segíti az egyik legfontosabb szervünk regenerálódását és egészségesebbé válását.

TOVÁBB »

Fogyásom története - Gergely</br>Az orvosi támogatás számomra hozzáadott érték és biztonság...

Fogyásom története - Gergely
Az orvosi támogatás számomra hozzáadott érték és biztonság...

Az utóbbi 10-15 évben az irodai ülőmunka és a stressz miatt folyamatosan gyarapodott a súlyom. A vérnyomásom ezzel párhuzamosan emelkedett, az egész napos ülés nagyon megterhelte a derekamat, hátamat. A hasonló problémákkal küzdő kollégám talált rá a módszerre és átadta a tapasztalatait.

TOVÁBB »

Zsófi - 27 éves, hallássérült pénztáros,

Zsófi - 27 éves, hallássérült pénztáros, "3 hónap alatt 13 kg-t sikerült fogynom"

Az érettségit követően - ülő munkahelyen - három műszakban dolgoztam. Ennek következtéen évenként egy-két kilóval lettem több. Így jött létre több mint tíz kiló feleslegem. Bár az interneten böngészve próbáltam egészségesen étkezni,  de nem sikerült  jelentős fogyást elérnem.

TOVÁBB »