Vitaminok, táplálékkiegészítők

Milyen vitaminok és Táplálékkiegészítők fogyasztása elengedhetetlen?

 

 

Fotó: Vitaminok, táplálékkiegészítők

A termékek mindegyike tartalmazza a fogyókúrájához szükséges tápanyagot, vitamint, fehérjét.

Minden PRODIMED étel előemésztett fehérjét tartalmaz.

Kálium: Alapvető kiegészítése a diétának, nem kihagyható. Ha valamilyen negatív mellékhatás következne be, például gyomorégés vagy hátfájdalom, Önre kell igazítani a dózist/bevétel módját, kérjük keresse fel kezelőorvosát.     

Rost: Megkönnyíti az emésztést és segíti a fogyást.      

Multivitamin: A vitaminhiány megelőzhető a multivitamin komplexek rendszeres szedésével. Ezek a vitaminok külön erre a fehérje diétára kerültek kifejlesztésre. Ne cserélje ki ezeket más multivitamin típusokra. Figyelmesen kövesse kezelőorvosa utasításait!      

 ( NaCl ): Naponta megfelelő mennyiségű sót kell bevinni, annak érdekében, hogy biztosítsa testében a szükséges víztartalmat és ez által megelőzze az alacsony vérnyomás kialakulását. Ezt elérheti, ha megfelelően sózza ételét.

Természetes rost: A természetes rostok biztosítják, hogy a belek hatékonyan működjenek, valamint megakadályozzák a székrekedést. Mindemellett a vitaminok és ásványi anyagok könnyebb felszívódását is elősegítik.

Víz: fogyasztása elengedhetetlenül szükséges ehhez a karcsúsító diétához! A víz mindig fontos, nem csak a fogyás alatt.

Napi legalább két liter víz elfogyasztása kötelező ( átlagban 1 pohár víz/ óra ) különben diétájának sikeressége kerülhet veszélybe és kellemetlen mellékhatásokat okozhat.

A víz kitűnő megoldás, hogy csillapítsa az éhséget, és lassítsa a gyomor összehúzódását.

Hidratálja a zsírszöveteket, többek között az izmokat, a bőrt, ahol a rugalmasságért felelős. (megelőzi a ráncokat )

A víz magnéziumot tartalmaz, ami fontos faktor a stressz csökkentésében, valamint a béltartalom hidratálása révén fontos szerepet játszik a székrekedés megelőzésében. ( a túlsúlyos emberek rendszerint dehidratáltak ).

Termékeink között minden szükséges vitamint és táplálékkiegészítőt megtalál. 


Blog

Hogyan működik a májdiéta?</br>Mit érdemes tudni róla?

Hogyan működik a májdiéta?
Mit érdemes tudni róla?

A mai rohanó, stresszekkel teli életünkben - látva a rohamosan emelkedő zsírmáj „járványt” -  a zsírmáj diéta, amit más néven epe diétának, májvédő diétának is neveznek egyre nagyobb hangsúlyt kap. A májdiéta egy olyan májkímélő étrendből áll, ami segíti az egyik legfontosabb szervünk regenerálódását és egészségesebbé válását.

TOVÁBB »

Fogyásom története - Gergely</br>Az orvosi támogatás számomra hozzáadott érték és biztonság...

Fogyásom története - Gergely
Az orvosi támogatás számomra hozzáadott érték és biztonság...

Az utóbbi 10-15 évben az irodai ülőmunka és a stressz miatt folyamatosan gyarapodott a súlyom. A vérnyomásom ezzel párhuzamosan emelkedett, az egész napos ülés nagyon megterhelte a derekamat, hátamat. A hasonló problémákkal küzdő kollégám talált rá a módszerre és átadta a tapasztalatait.

TOVÁBB »

Zsófi - 27 éves, hallássérült pénztáros,

Zsófi - 27 éves, hallássérült pénztáros, "3 hónap alatt 13 kg-t sikerült fogynom"

Az érettségit követően - ülő munkahelyen - három műszakban dolgoztam. Ennek következtéen évenként egy-két kilóval lettem több. Így jött létre több mint tíz kiló feleslegem. Bár az interneten böngészve próbáltam egészségesen étkezni,  de nem sikerült  jelentős fogyást elérnem.

TOVÁBB »