Medfood

A fogyás folyamata

Az egészségtelen túlsúly nagyszámú testi és lelki panaszhoz vezethet, például a magas vérnyomás, a 2-es típusú cukorbetegség, depresszió és alvási problémák, fájdalmas ízületek és bélpanaszok. A MedFood orvosi diéta ezeket az egészségügyi problémákat alapjaiban kezeli.
Először a betegség okát kell kezelni.
Ezután a szervezet lehetőséget kap a gyógyulásra.
Végül véglegesen kialakít egy egészséges táplálkozási szokást és életmódot.
Helyreállítás. Gyógyulás. Utógondozás.
A programban alkalmazott tasakos étkezés révén napi szénhidrát fehérje és zsírbevitel tudományosan megalapozott eredményeképpen a korábbi elhízást okozó szénhidrát anyagcsere az első napokban fokozatosan mérséklődik, és a szervezet zsíranyagcserére kapcsol át. Ennek a biokémiai folyamatnak egyik meghatározó része a 0-24-ben történő zsírszövet bontás, aminek eredménye lesz a fogyás.

str.fogyasfolyamata_csomag_cim

  • Aktív fázis
    str.timeline_fogy_step_01_alcim
  • Átmeneti fázis
    str.timeline_fogy_step_02_alcim
  • Fenntartó fázis
    str.timeline_fogy_step_03_alcim

A fogyás folyamata

Aktív fázis

A MedFood Program első fázisában a teste helyreállításra kerül, ettől válik egyedivé ez a módszer. A túlsúlyos test többé-kevésbé gyulladásban van, először meg kell gyógyulnia és meg kell nyugodnia, mielőtt alkalmazkodni tudna egy új étkezési és életmódhoz. Ebben a fázisban elbúcsúzik a jelenlegi étkezési szokásaitól és csak a Prodimed fehérjedús ételeit fogyasztja zöldségfélékkel kombinálva.

Medfood

A gyulladás megelőzése

Miért olyan fontos ez a helyreállítás? A stressz és az egészségtelen táplálkozás megváltoztatja a mikroorganizmusok egyensúlyát a bélben, és aláássa az immunrendszer bélfalvédelmét. A bélfal begyullad, és olyan anyagok szivárognak

Medfood

Átmeneti fázis

A szervezete a káros salakanyagoktól is megszabadul, helyreáll a sejtekben az anyagcsere és megerősödik az immunrendszer, megindul a természetes helyreállítási folyamat. A Prodimed tasakos ételek fokozatos csökkentése mellett megtanulja a helyes táplálkozást majd a tasakos étkezést fokozatosan felváltja a saját étkezés.

Fenntartó fázis

A felépülési szakasz végén elért célsúly fenntartásához elengedhetetlen a stabilizálás és az utókezelés. A szénhidrátfüggőség valódi függőség, ezért a visszaesés kockázata gondos odafigyelést igényel. A kontroll, illetve Fenntartó fázisban is orvosa folyamatosan figyeli állapotát, leleteit.

Egészséges táplálkozás és életmód

Ön az orvosával együtt sikeresen kialakított egy teljesen új táplálkozási szokást. Mostantól minden ételét maga is elkészítheti, és teljes mértékben kézben tarthatja, hogy mit eszik. Próbáljon továbbra is ennek megfelelően táplálkozni, hogy szervezete hozzászokjon az új étkezési szokásokhoz, hiszen időre van szüksége, hogy a változás automatikussá váljon. Érdemes továbbra is ellátogatni orvosához 2-3 havonta, a továbbiakban is szedni a táplálékkiegészítőket, hiszen a bennük található bioaktív vegyületek aktívan tartják az anyagcserét és védik a bélrendszert, és segítenek abban, hogy különösebb erőfeszítés nélkül és tartósan átvegye az egészséges táplálkozási és életmódot.

„Ez a diéta megmutatta nekem az utat a fogyáshoz és az új életstílushoz. Örülök, hogy kipróbáltam és végig csináltam. Köszönet a MedFood-nak és a doktor úrnak. Aki gondolkodik rajta, hogy elkezdje-e, annak üzenem, hogy ne hezitáljon!”
Fekete L.