Összetevők:
✓ 100 gramm bárányfilé
✓ 1 zellerszár
✓ ½ vöröshagyma
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓ 1 babérlevél
✓ 1 ág koriander
✓ 1 teáskanál őrölt koriander
✓ 200 ml PRODIMED húsleves
✓ Bors és só
Elkészítési javaslat:
✓ A zellerszárat vágd apró szeletekre
✓ Vágd apróra a hagymát.
✓ Vágd a bárányhúst kockára és szórd borssal, sóval és őrölt korianderrel.
✓ Melegítsd az olívaolajat egy serpenyőben, és főzd meg benne a húst.
✓ Röviden süsd meg a hagymát és a zellert.
✓ Add hozzá a babérlevelet és az alapanyagot, és főzd a húst legalább 1 órán keresztül.
✓ Szórj rá apróra vágott koriandert. PRODIMED krumplipürét tálalhatsz mellé.