Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

PÁROLT BÁRÁNY 2 FÁZIS

 

Összetevők:

 

✓ 100 gramm bárányfilé

✓ 1 zellerszár

✓ ½ vöröshagyma

✓ 1 evőkanál olívaolaj

✓ 1 babérlevél

✓ 1 ág koriander

✓ 1 teáskanál őrölt koriander

✓ 200 ml PRODIMED húsleves

✓ Bors és só

 

Elkészítési  javaslat:

 

✓ A zellerszárat vágd  apró szeletekre

✓ Vágd apróra a hagymát.

✓ Vágd a bárányhúst kockára és szórd borssal, sóval és őrölt korianderrel.

✓ Melegítsd az olívaolajat egy serpenyőben, és főzd meg benne a húst.

✓ Röviden süsd meg a hagymát és a zellert.

✓ Add hozzá a babérlevelet és az alapanyagot, és főzd a húst legalább 1 órán keresztül.

✓ Szórj rá apróra vágott koriandert. PRODIMED krumplipürét tálalhatsz mellé.

Tartalomhoz tartozó címkék: 2_fázis