PÁROLT BÁRÁNY 2 FÁZIS
Fotó: PÁROLT BÁRÁNY 2 FÁZIS
Hozzávalók:
	✓ 100 g bárányfilé
	✓ 1 zellerszár
	✓ ½ fej vöröshagyma
	✓ 1 evőkanál olívaolaj
	✓ 1 babérlevél
	✓ 1 ág koriander
	✓ 1 teáskanál őrölt koriander
	✓ 200 ml PRODIMED húsleves
	✓ bors és só
Elkészítés:
	✓ A zellerszárat apró szeletekre vágjuk.
	✓ Apróra vágjuk a hagymát.
	✓ A bárányhúst felkockázzuk, megszórjuk borssal, sóval és őrölt korianderrel.
	✓ Az olívaolajat egy serpenyőben felhevítjük, a hagymát és a zellert nagy lángon megpirítjuk, beletesszük a húst, ezt is lepirítjuk.
	✓ Mérsékeljük a lángot, hozzáadjuk a babérlevelet és a húslevest, tovább főzzük még legalább 1 órán keresztül.
	✓ Megszórjuk apróra vágott korianderrel. PRODIMED krumplipürét tálalunk mellé.
      
 Receptek
      további receptek »
         
    Fontos információk    
    
      
        
          
          Szakmai információ
        
      
      
      
        
          
          A megrendelés lépései
        
      
      
      
        
          
          Orvosi konzultáció
        
      
      
      
        
          
          Kérdések és válaszok
        
      
      
      
      
      
      
    
          Szakmai információ
          A megrendelés lépései