PRODIMED FŐÉTELEK

A főételek fogyasztását főként ebédre és vacsorára ajánljuk, de ízlés szerint bármely napszakban fogyasztható. Szinte bárhol elkészíthetőek, nem kell hozzá más, csak egy shaker és víz. Egy dobozban 5 tasak található, mely összesen 5 étel elkészítésére elegendő.

Medfood

Főétel kínálatunk:

Röszti

Effect 12

Röszti

Röszti

Röszti

ELKÉSZÍTÉS: A tasak tartalmát öntse bele 60 ml hideg vízbe, a teljes feloldódásig keverje össze a folyadékot, majd süsse meg egy serpenyőben. Készíthet belőle akár 3 kisebb darabot is. 

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazza: Glutén, tej, szója.  Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Burgonyapüré

Effect 12

Burgonyapüré

Burgonyapüré

Burgonyapüré

ELKÉSZÍTÉS: A tasak tartalmát öntse bele egy tálba, folyamatosan adagolva adjon hozzá 100 ml forró vizet, a teljes feloldódásig keverje össze a folyadékot. Célszerű kézimixert használni.

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazza: Szója, tej. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Vaníliás palacsinta

Effect 12

Vaníliás palacsinta

Vaníliás palacsinta

Vaníliás palacsinta

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 90/100 ml hideg vizet a shakerbe, majd a tasak tartalmát öntse bele, a teljes feloldódásig rázza össze a folyadékot. Hagyja a keveréket 5 percig állni, utána egyik oldalán tapadásmentes palacsintasütőben néhány csepp olivaolajon süsse 3 percig, majd a másik oldalán további 2 percig.

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazza: Glutén, tej, szója, tojás. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Sajtos omlett

Effect 12

Sajtos omlett

Sajtos omlett

Sajtos omlett

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 80/90 ml hideg vizet a sékerbe, egy tasak tartalmát öntse bele, a teljes feloldódásig keverje össze a folyadékot, fűszerezze az omlettet igény szerint, tapadásmentes palacsintasütőben néhány csepp olivaolajon süsse 2-3 percig,

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazza: tej, szója, tojás. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Bacon ízű omlett

Effect 12

Bacon ízű omlett

Bacon ízű omlett

Bacon ízű omlett

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 80/90 ml hideg vizet a sékerbe, egy tasak tartalmát öntse bele, a teljes feloldódásig keverje össze a folyadékot, fűszerezze az omlettet igény szerint, tapadásmentes palacsintasütőben néhány csepp olívaolajon süsse 2-3 percig,

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazza: Glutén, tej, szója, tojás. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Sonkás-sajtos palacsinta

Effect 12

Sonkás-sajtos palacsinta

Sonkás-sajtos palacsinta

Sonkás-sajtos palacsinta

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 90/100 ml hideg vizet a sékerbe, egy tasak tartalmát öntse bele, a teljes feloldódásig rázza össze a folyadékot, hagyja a keveréket 5 percig állni, utána egyik oldalán tapadásmentes palacsintasütőben néhány csepp olivaolajon süsse 3 percig, majd a másik oldalán további 2 percig.

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazza: Glutén, tej, szója, tojás. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Fűszeres omlett

Effect 12

Fűszeres omlett

Fűszeres omlett

Fűszeres omlett

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 80/90 ml hideg vizet a shakerbe, majd a tasak tartalmát öntse bele, a teljes feloldódásig keverje össze a folyadékot, fűszerezze az omlettet igény szerint, tapadásmentes palacsintasütőben néhány csepp olivaolajon süsse 2-3 percig,

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazza: Tej, szója, tojás, zeller. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

 

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Receptek

Az igazán finom és változatos ételek elkészítéséhez

A Prodimed ételek:

Medfood

Gyors és könnyű elkészítés

Bővebben »
Medfood

Változatos
ízvilág

Bővebben »
Medfood

Vitaminok, Étrendkiegészítők

Bővebben »
Medfood

Prémium kategória, megbízható bevizsgált minőség

Medfood

Hasznos tanácsok

Bővebben »
Medfood

Diéta esetén fogyasztásuk csak orvosi felügyelettel lehetséges!

Készen áll?

Segítünk Önnek választani! Ügyfélszolgálatunkon keresztül telefonon is tájékozódhat, és akár segítünk megrendelni Önnek a megfelelő csomagot! Minden munkanap 9. 00 - 17. 00 óráig állunk rendelkezésére.