PRODIMED DESSZERTEK

A desszertek fogyasztását főként tízóraira vagy uzsonnára ajánljuk, de ízlés szerint bármely napszakban fogyasztható. Szinte bárhol elkészíthető, nem kell hozzá más, csak egy shaker és víz. Egy dobozban 5 tasak található, mely összesen 5 desszert elkészítésére elegendő.

Medfood

Desszert kínálatunk

Csokoládé desszert

Effect 12

Csokoládé desszert

Csokoládé desszert

Csokoládé desszert

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 130/150 ml jéghideg vizet a shakerbe, a tasak tartalmát öntse bele, majd teljes feloldódásig rázza össze a folyadékot. Az elkészült ételt öntse egy kistányérba és tegye a hűtőbe 30 percre.

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazzaszója, tej. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Csokoládé mousse

Effect 12

Csokoládé mousse

Csokoládé mousse

Csokoládé mousse

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 130/150 ml jéghideg vizet a shakerbe, egy tasak tartalmát öntse bele, a teljes feloldódásig rázza össze a folyadékot,  az elkészült ételt öntse egy  kistányérba, tegye a hűtőbe 30 percre.

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazzaszója, tej. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Karamell desszert

Effect 12

Karamell desszert

Karamell desszert

Karamell desszert

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 130/150 ml jéghideg vizet a shakerbe, a tasak tartalmát öntse bele, majd teljes feloldódásig rázza össze a folyadékot. Az elkészült ételt öntse egy kistányérba és tegye a hűtőbe 30 percre.

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazza: szója, tej, Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Vaníliás desszert

Effect 12

Vaníliás desszert

Vaníliás desszert

Vaníliás desszert

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 130/150 ml jéghideg vizet a shakerbe, a tasak tartalmát öntse bele, majd teljes feloldódásig rázza össze a folyadékot. Az elkészült ételt öntse egy kistányérba és tegye a hűtőbe 30 percre.

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazza: glutén, szója, tej. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Banán desszert

Effect 12

Banán desszert

Banán desszert

Banán desszert

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 130/150 ml jéghideg vizet a shakerbe, a tasak tartalmát öntse bele, majd teljes feloldódásig rázza össze a folyadékot. Az elkészült ételt öntse egy kistányérba és tegye a hűtőbe 30 percre.

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazzaSzója, tej. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Szamóca desszert

Effect 12

Szamóca desszert

Szamóca desszert

Szamóca desszert

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 130/150 ml jéghideg vizet a shakerbe, a tasak tartalmát öntse bele, majd teljes feloldódásig rázza össze a folyadékot. Az elkészült ételt öntse egy kistányérba és tegye a hűtőbe 30 percre.

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazza: Szója, tej. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Kávé habdesszert

Effect 12

Kávé habdesszert

Kávé habdesszert

Kávé habdesszert

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 130/150 ml jéghideg vizet a shakerbe,a tasak tartalmát öntse bele, a teljes feloldódásig rázza össze a folyadékot. Az elkészült ételt öntse egy kistányérba, tegye a hűtőbe 60 percre.

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazza:Szója, tej, tojás. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Vanília-karamell mousse habdesszert

Effect 12

Vanília-karamell mousse habdesszert

Vanília-karamell mousse habdesszert

Vanília-karamell mousse habdesszert

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 130/150 ml jéghideg vizet a shakerbe,a tasak tartalmát öntse bele, a teljes feloldódásig rázza össze a folyadékot. Az elkészült ételt öntse egy kistányérba, tegye a hűtőbe 60 percre.

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazza:Szója, tej, tojás. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Vanília-eper mousse habdesszert

Effect 12

Vanília-eper mousse habdesszert

Vanília-eper mousse habdesszert

Vanília-eper mousse habdesszert

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 130/150 ml jéghideg vizet a shakerbe,a tasak tartalmát öntse bele, a teljes feloldódásig rázza össze a folyadékot. Az elkészült ételt öntse egy kistányérba, tegye a hűtőbe 60 percre.

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazza:Szója, tej, tojás. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Eper-joghurt desszert

Effect 12

Eper-joghurt desszert

Eper-joghurt desszert

Eper-joghurt desszert

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 130/150 ml jéghideg vizet a shakerbe,a tasak tartalmát öntse bele, a teljes feloldódásig rázza össze a folyadékot. Az elkészült ételt öntse egy kistányérba, tegye a hűtőbe 60 percre.

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet találhat minden fázisra. Kattintson ide:

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A következő allergéneket tartalmazza:Szója, tej, tojás. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

TOVÁBB »

TOVÁBB »

Receptek

Az igazán finom és változatos ételek elkészítéséhez

A Prodimed ételek:

Medfood

Gyors és könnyű elkészítés

Bővebben »
Medfood

Változatos
ízvilág

Bővebben »
Medfood

Vitaminok, Étrendkiegészítők

Bővebben »
Medfood

Prémium kategória, megbízható bevizsgált minőség

Medfood

Hasznos tanácsok

Bővebben »
Medfood

Diéta esetén fogyasztásuk csak orvosi felügyelettel lehetséges!

Készen áll?

Segítünk Önnek választani! Ügyfélszolgálatunkon keresztül telefonon is tájékozódhat, és akár segítünk megrendelni Önnek a megfelelő csomagot! Minden munkanap 9. 00 - 17. 00 óráig állunk rendelkezésére.