Fogyókúrás étrend
segíti a Medfood
orvosi konzultációs diétát

A MedFood orvosi diéta egy sikeresen működő fehérje alapú ketogén orvosi diéta, mely többek között egyénre szabott fogyókúrás étrenddel segíti a fogyást és az egészségesebb életet.

Túlsúllyal rendelkezik? Krónikus betegsége van? Zsírmája van? Emesztési gondjai vannak? Műtét előtt áll és le kellene fogynia?
HA bármelyikre IGEN A VÁLASZ, akkor a legjobb helyen jár!
Orvosi diétás programjaink megoldást jelentenek Önnek.

Interjú
Dr. Zacher Gábor és
Dr. Medgyesi János
között a diéta alatti orvosi vezetés és a fogyókúrás étrend fontosságáról

Tudjon meg többet a MedFood orvosi diéta programról!
Vegyen részt
Dr. Medgyesi János által tartott 20 perces ingyenes személyes vagy online konzultáción.

* A konzultáción való részvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Akiken segített a MedFood orvosi konzultációs diéta és a PRODIMED fogyókúrás étrend

Martonicz G. (46 éves)

„ezúton is köszönöm a támogatást és a nagyszerű tanácsokat. A PRODIMED fogyókúra 6 hete alatt nem éheztem, bátran fogyasztottam az ízletes termékeket és a megadott zöldségeket, megtanultam az ételeket másképpen és ízletesen elkészíteni. El vagyok ragadtatva a látványos eredménytől, 8 kg-tól szabadultam meg. A barátnőim, akik nem nagyon hittek a sikeremben, most csak irigykednek és sajnálják, hogy nem együtt kezdtünk bele. Szívből ajánlom!”

Keresztes R. (46 éves)

„A diéta ideje alatt remekül éreztem magam és nagyon motivált voltam. A változás mind az alakomban, mind pedig az egészségi állapotomban, amelyet a diétának köszönhetően elértem hihetetlen. Nagyon köszönöm a MedFood diétának a segítséget a fogyásomban. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Szabadszállási Mihály
(58 éves)

"immár közel másfél éve, hogy 66 kilóval (208 kg – 142 kg) vagyok könnyebb, az életem teljesen megváltozott, könnyebb lett. Köszönöm a MedFood csapatának, és Dr. Medgyesi János a támogatást! " 

str.fogyokurasorvosidieta_testimonial_cim
Pácienseink sikeres fogyókúra történetei

Mihály</br>15 hónap - 66 kg

Mihály
15 hónap - 66 kg

58 éves üzletember. "Már másfél éve, hogy 66 kilóval vagyok könnyebb" Munkám kapcsán gyakorta voltam kitéve erős fizikai megterhelésnek, ennek következtében megszoktam a bőséges étkezést.

Zsolt</br>8 hónap - 63 kg

Zsolt
8 hónap - 63 kg

Természetesen én is, mint sokan mások ezer okot tudnék felhozni mentségemre az elhízásommal kapcsolatban. Azt gondolom sokan vagyunk, akik egy rohanós pörgős, ugyanakkor egészségtelen életet élünk,

Emese</br>3 hónap - 12kg

Emese
3 hónap - 12kg

"A férjem is elirigyelte az eredményt, ő is nekifut.." 42 éves 165 cm magas hízékony alkat vagyok, 23 éves korom óta küzdök a súlyommal. Az irodai munka is sok üléssel jár, és tornára sem jutok el rendszeresen.

Bettina<br> 2hónap - 12 kg

Bettina
2hónap - 12 kg

Az utóbbi 1 évben rengeteget híztam. Nem volt különösebb miértje. Miután a doktor urat megkerestem, Ő javasolta ezt a fajta diétát, orvosilag

MedFood program több mint egy diétás étrend

Személyre szabott fogyókúrás étrend és életviteli terv

Személyre szabott fogyókúrás étrend és életviteli terv

Minden emberi test egyedi, ezért a MedFood ketogén diéta programban orvosa mindig személyre szabott tervet készít, mely többek között tartalmazza fogyókúrás étrendjét is, egészségi állapotának és életkörülményeinek figyelembe vételével.

str.widget_fogyokurasorvosidieta_tartalom_kategoria_tovabb_btn »

Orvosi konzultációk

Orvosi konzultációk

Kutatások igazolták, hogy folyamatos orvosi támogatással háromszor könnyebb lefogyni. A MedFood Program alapvető eleme a folyamatos orvosi kontroll, melynek segítségével pontosan nyomon követhetjük a fogyása előrehaladását és egészségi állapotát.

str.widget_fogyokurasorvosidieta_tartalom_kategoria_tovabb_btn »

Holland prémium minőségű PRODIMED ételek

Holland prémium minőségű PRODIMED ételek

Alacsony kalória és szénhidrát, azonban magas fehérje tartalommal rendelkeznek és nemzetközi orvosi publikációkban is megjelentek! Az ételek egyszerűen elkészíthetők és biztosítják a szervezet számára szükséges energiabevitelt éhségérzet nélkül. Receptekkel és praktikus tanácsokkal segítjük mindennapi étkezését.

str.widget_fogyokurasorvosidieta_tartalom_kategoria_tovabb_btn »

Medfood

Orvosi támogatás

A MedFood Program alapvető eleme a folyamatos orvosi kontroll, melynek segítségével pontosan nyomon követhetjük a fogyása előrehaladását és egészségi állapotát. Személyes, vagy online konzultációkon keresztül szükség szerint akár azonnal változtathatunk a program menetén, intenzitásán. 

 

Orvosi konzultáció »

Medfood

Személyre szabott terv

Mindenkinek megvannak a saját, megszokott étkezési szokásai, napi rutinjai, így mindenki más alapokról kezdi el a diétát. Ezért minden esetben az Ön alapvető személyes helyzetét és céljait figyelembe véve készítjük el egyedi programtervét, melyet havonta felülvizsgálunk és módosítunk. Ennek megfelelően a Prodimed ételei is személyre szabhatók, kiválaszthatja közülük azokat, melyeket szívesen fogyaszt. A súlycsökkentés különböző szakaszaiban saját, egyéni tempójában búcsúzhat el a régi étrendjétől és térhet át egy egészségesebb, jobb életmódra.

 

Orvosszakmai információk »

Medfood

Tápláló, változatos és egészséges ételek

A Prodimed széles ételkínálata között megtalálhatja az Ön számára tetsző ízeket. Változatos termékeinek köszönhetően elkerülhető a diéta monotonitása. Az   ételek egyszerűen elkészíthetők és biztosítják a szervezet számára szükséges energiabevitelt. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy a diéta éhségérzet nélkül, hosszú távon is fenntartható és folytatható legyen.

 

Ételek, étrendek »

Fogyókúrás étrendünk és orvosi programjaink segítségével:

JAVUL SZERVEZETÉNEK ANYAGCSERÉJE

CSÖKKENEK A SZERVEZETÉBEN LÉVŐ GYULLADÁSOS TÜNETEK

CSÖKKEN A SZÍVÉRRENDSZERÉNEK RIZIKÓJA

JAVUL AZ ÉLETMINŐSÉGE

CSÖKKEN ZSÍRMÁJÁNAK NAGYSÁGA

Csökken a magas vérnyomás

Szeretné megtudni, hogyan válhat ez Ön számára is megvalósíthatóvá?
Ne késlekedjen! Tegyen minél hamarabb egészségéért!
Jelentkezzen ingyenes konzultációra Dr. Medgyesi Jánoshoz, aki a program bemutatása mellett az ezzel kapcsolatos kérdéseire is szívesen válaszol.

Fogyókúrás étrend és az orvosi konzultációs diéta Önnek való, ha

Folyamatosan, szinte reménytelenül

...küzd felesleges kilói ellen, melyek már nem csak esztétikai, de egészségügyi problémákat is okoznak így rontva az Ön életminőségét. Megoldást keres rá?

Ingyenes konzultáció

Úgy érzi, minden
eszköze elfogyott

...a kilókkal folytatott harcban teljesen egyedül maradt? Megoldást keres? Forduljon hozzánk, közel 1000 elégedett pácienssel mi tudjuk a megoldást!

Ingyenes konzultáció

Úgy érzi, hogy többféle betegségének hátterében

...a túlsúlya áll és ha az megszűnne, akkor azok is eltűnnének? Mi tudjuk a megoldást! Forduljon hozzánk és legyen Ön is egy elégedett páciensünk!

Ingyenes konzultáció

Rengeteg fogyókúrás módszert kipróbált már

...de egyik sem hozta meg a várva várt sikert, és még a kilók is visszajöttek? Személyre szabott Orvosi életmód programmal segítünk Önnek!

Ingyenes konzultáció

Jelentkezzen be INGYENES ORVOSI KONZULTÁCIÓRA, ahol komoly szakmai segítséggel állunk rendelkezésére. A KONZULTÁCIÓ MINDEN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜLI! Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött bátran mondhatjuk, hogy olyan bensőséges beszélgetés alakul ki orvos és páciens között, mely során tudni fogja, hogy JÓ HELYEN JÁR! 

Fogyókúrás receptek a PRODIMED holland, prémium minőségű termékeivel sikeresek...

  • mert képzett és minősített dietetikusok, táplálkozástudományi szakértők, orvosok és egészségügyi szakemberek bevonásával fejlesztették ki, így a termékek kizárólag orvos szakértői felügyelettel fogyaszthatók.
  • mert nemzetközi orvosi publikációkban (PUBMED) is megjelent termék.
  • mert gyors és könnyű elkészíteni.
  • mert könnyen, mindenki a saját ízvilágának megfelelően választhat az ételek közül, így érdekessé és izgalmassá teheti a fogyókúráját.
  • mert könnyen beleilleszthető a mindennapokba.
  • Mert a tasakos kiszerelésű ételek praktikus csomagolása lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen, ha hirtelen előtör az éhségérzet, így bármikor könnyedén csillapíthatja azt.

Vágjon bele fogyókúrás étrendünkbe az 1 hetes PRÓBA-csomagunkkal és ingyenes orvosi konzultációval!

...
str.fogyokurasorvosidieta_csomagok_starterkit_cim

A csomag tartalma:

  • 1 alkalom ingyenes 20 perces online/személyes orvosi konzultáció
  • 35 adag (7doboz)  Prodimed tasakos étel 
  • 1 darab shaker

 

A csomag ára 43.000 Ft helyett most:
39.900 Ft

Megrendelem »