Vitaminok, táplálékkiegészítők

Milyen vitaminok és Táplálékkiegészítők fogyasztása elengedhetetlen?

 

 

Fotó: Vitaminok, táplálékkiegészítők

A termékek mindegyike tartalmazza a fogyókúrájához szükséges tápanyagot, vitamint, fehérjét.

Minden PRODIMED étel előemésztett fehérjét tartalmaz.

Kálium: Alapvető kiegészítése a diétának, nem kihagyható. Ha valamilyen negatív mellékhatás következne be, például gyomorégés vagy hátfájdalom, Önre kell igazítani a dózist/bevétel módját, kérjük keresse fel kezelőorvosát.     

Rost: Megkönnyíti az emésztést és segíti a fogyást.      

Multivitamin: A vitaminhiány megelőzhető a multivitamin komplexek rendszeres szedésével. Ezek a vitaminok külön erre a fehérje diétára kerültek kifejlesztésre. Ne cserélje ki ezeket más multivitamin típusokra. Figyelmesen kövesse kezelőorvosa utasításait!      

 ( NaCl ): Naponta megfelelő mennyiségű sót kell bevinni, annak érdekében, hogy biztosítsa testében a szükséges víztartalmat és ez által megelőzze az alacsony vérnyomás kialakulását. Ezt elérheti, ha megfelelően sózza ételét.

Természetes rost: A természetes rostok biztosítják, hogy a belek hatékonyan működjenek, valamint megakadályozzák a székrekedést. Mindemellett a vitaminok és ásványi anyagok könnyebb felszívódását is elősegítik.

Víz: fogyasztása elengedhetetlenül szükséges ehhez a karcsúsító diétához! A víz mindig fontos, nem csak a fogyás alatt.

Napi legalább két liter víz elfogyasztása kötelező ( átlagban 1 pohár víz/ óra ) különben diétájának sikeressége kerülhet veszélybe és kellemetlen mellékhatásokat okozhat.

A víz kitűnő megoldás, hogy csillapítsa az éhséget, és lassítsa a gyomor összehúzódását.

Hidratálja a zsírszöveteket, többek között az izmokat, a bőrt, ahol a rugalmasságért felelős. (megelőzi a ráncokat )

A víz magnéziumot tartalmaz, ami fontos faktor a stressz csökkentésében, valamint a béltartalom hidratálása révén fontos szerepet játszik a székrekedés megelőzésében. ( a túlsúlyos emberek rendszerint dehidratáltak ).

Termékeink között minden szükséges vitamint és táplálékkiegészítőt megtalál. 


Blog

Utazáshoz tasakok -

Utazáshoz tasakok - "hát igen.., látszik, hogy ez másnak is ízlik..."

"Nagyon praktikus volt az egész út alatt" - meséli a feleség..., "reggel egy órával több időnk volt magunkra, helyi élményekre, és nem utolsó sorban a költségeink is lényegesen alacsonyabbak lettek, hiszen Japán nem olcsó..."
Kikapcsolódni, feltöltődni - ezért választották a Felkelő Nap Országát...az utazás előtt már bőven fogytak a programunkban: a feleség 12 kg-ot, a férfi 21 kg-ot. Érthető, hogy a már megszerzett egészséget meg akarták tartani.

TOVÁBB »

Utazás 2.

Utazás 2. "és akkor belém eshetnél, s el is vihetnél"(Rúzsa Magdi)

"Átültem egy másik székbe...."
" A fejre vigyázzatok!" szólt a szimpatikus, szakállas sofőr srác...
Beültek a hátsó ülésre, meglódult a kis háromkerekű, pontosan olyan hangon, mint egy régi trolibusz. Ekkor éri a következő döbbenet, ahogy haladnak át a hídon, függesztőművön rengeteg ember,... igazi piknik hangulat, ...a naplemente nézők eddig soha észre nem vett serege. Bevillan egy gondolat: "csak kijönni a Szabadság hídra - naplementét nézni??? Micsoda program!!!!

TOVÁBB »

Rendelő -

Rendelő - "Doktor úr, mindenképpen azt szeretném ha Ön jönne hozzánk..."

"Ha visszagondolok arra a pillanatra, egy év után, most is kiráz a hideg..." (János bácsi) Délelőtti rendelés...
Sok sietős, fáradt, nyűgös ember... köhögés, hasfájás, .... egyszer csak csörög a telefon, János bácsi az.
" Doktor Úr az éjjel meghalt a feleségem, jöjjön ki arra kérem!"  "Természetesen megyek János bácsi, a rendelés után..., fél egy fele érek oda, ha ez nem hosszú várakozás..."- a hangja izgatott, szinte remeg....

TOVÁBB »