Változatos ízvilág

A dobozokon pontos leírás található az elkészítésre vonatkozólag, de az alábbi ötletek további segítséget nyújtanak az élvezetesebb ízek eléréséhez: 

Fotó: Változatos ízvilág

 

   √  A Levesekbe bátran használjon friss zöldséget, így azok tartalmasságérzete növekszik. (Ízesítheti friss fűszernövényekkel, például kakukkfű, petrezselyem, metélőhagyma, bazsalikom, rozmaring stb.)

   √  Az Omletteket ízletesebbé teheti zöldségekkel (gomba, paprika, paradicsom, hagyma, petrezselyem stb. 2-es fázisban akár sajtot is reszelhet bele.)

   √  Használjon bátran fűszernövényeket. Például a Krumplipüré ízesítéséhez szerecsendiót, de bármilyen eddig kedvelt, akár friss fűszernövényeket is!

   √  A Röszti-ből készíthet hagymás tört burgonyát, mely látványában és ízeiben hasonló lesz az eredetihez, így is könnyebbé téve a fogyókúrát.

   √  A vizes alapú Hideg italokból készítsen „sorbet”-et, ami a nyári melegben hűsítő élvezetet nyújthat. Hígítsa az italt vízzel, öntse egy jégkocka tartóba és fagyassza le.

   √  A Kenyérrel maximálisan becsaphatja pszichéjét. Ez a termék csodásan elkészíthető Zsömlének, mely félbevágva és telerakva mindenféle friss és vitamindús zöldséggel a szendvics érzését fogja feleleveníteni amikor két kézbe fogva beleharap majd.

   √  A kenyeret az előírtak szerint állítsa össze és még nyers állapotában tehet bele dinsztelt hagymát vagy fokhagymát, aszalt paradicsomot, medvehagymát, olívabogyót. Ízletes Szendvics készülhet belőle.

   √  Kenyeret érdemes akár 2-3 tasakot egyszerre megcsinálni, így aznap este vacsorára vagy másnap reggelire készen várhatja majd az ízletes pékárú.

   √  Ha a Tejes alapú csokiitalt a hűtőben tárolja, megkaphatja azt az érzést, mintha egy hideg kakaót fogyasztana.

   √  Termékeinkből válogathat a sós vagy édes ízvilágú ételekből, de több éves tapasztalatunk alapján összeállított PRÓBACSOMAGUNK tökéletes választás az első rendelésnél annak érdekében, hogy megismerje ételeinket.

   √  Kizárólag az indító menük és a Próbacsomag tartalmaz un. válogatás dobozokat. Ezek a dobozok azért különlegesek, mert 1 dobozból 5 különböző típusú étel választható. (Pl. 1 doboz leves válogatásban 5 különböző ízű leves található.)

   √  A  PRODIMED termékek bármelyikét fogyaszthatja bármely napszakban. Amennyiben úgy érzi, hogy egész nap például csak palacsintát szeretne enni, ezt is megteheti, de akár variálhatja attól függően, hogy éppen édeset vagy sósat enne szívesebben.

   √  Széles választékú ízletes tasakos kiszerelésű (por alapú) fehérje étel. Nagy választékot talál akár sós vagy édesség kedvelő.

Engedje el fantáziáját és élvezze a napról-napra hatásosabb fogyókúráját!

 


Blog

Utazáshoz tasakok -

Utazáshoz tasakok - "hát igen.., látszik, hogy ez másnak is ízlik..."

"Nagyon praktikus volt az egész út alatt" - meséli a feleség..., "reggel egy órával több időnk volt magunkra, helyi élményekre, és nem utolsó sorban a költségeink is lényegesen alacsonyabbak lettek, hiszen Japán nem olcsó..."
Kikapcsolódni, feltöltődni - ezért választották a Felkelő Nap Országát...az utazás előtt már bőven fogytak a programunkban: a feleség 12 kg-ot, a férfi 21 kg-ot. Érthető, hogy a már megszerzett egészséget meg akarták tartani.

TOVÁBB »

Utazás 2.

Utazás 2. "és akkor belém eshetnél, s el is vihetnél"(Rúzsa Magdi)

"Átültem egy másik székbe...."
" A fejre vigyázzatok!" szólt a szimpatikus, szakállas sofőr srác...
Beültek a hátsó ülésre, meglódult a kis háromkerekű, pontosan olyan hangon, mint egy régi trolibusz. Ekkor éri a következő döbbenet, ahogy haladnak át a hídon, függesztőművön rengeteg ember,... igazi piknik hangulat, ...a naplemente nézők eddig soha észre nem vett serege. Bevillan egy gondolat: "csak kijönni a Szabadság hídra - naplementét nézni??? Micsoda program!!!!

TOVÁBB »

Rendelő -

Rendelő - "Doktor úr, mindenképpen azt szeretném ha Ön jönne hozzánk..."

"Ha visszagondolok arra a pillanatra, egy év után, most is kiráz a hideg..." (János bácsi) Délelőtti rendelés...
Sok sietős, fáradt, nyűgös ember... köhögés, hasfájás, .... egyszer csak csörög a telefon, János bácsi az.
" Doktor Úr az éjjel meghalt a feleségem, jöjjön ki arra kérem!"  "Természetesen megyek János bácsi, a rendelés után..., fél egy fele érek oda, ha ez nem hosszú várakozás..."- a hangja izgatott, szinte remeg....

TOVÁBB »