Orvosi támogatás - Konzultációkról részletesen

Kutatások igazolták, hogy orvosi segítséggel háromszor könnyebb lefogyni.

A MedFood Program alapvető eleme a folyamatos orvosi kontroll, melynek segítségével pontosan nyomon követhetjük a fogyása előrehaladását és egészségi állapotát.

Fotó: Orvosi támogatás - Konzultációkról részletesen

Mosolygó arcok a rendelőben…örömmel várt orvos/páciens találkozások, …sugárzó beszélgetések ….ugye jó lenne, ha Ön is részese lehetne egy ilyen élménynek!! Ismerje meg azt érzést, amikor eddigi súlyfeleslegét könnyen, erőfeszítés nélkül adja le! A bátorító orvos szakmai támogatása mellett átalakul életvezetése, megismeri eddigi rejtett érzéseit, motivációit és megtanulja Önmagát előtérbe helyezni a saját egészsége érdekében!

KONZULTÁCIÓK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

0

Program ismertető 20 perces ingyenes orvosi konzultáció

A testsúlycsökkentés összetett folyamat ezért fontos, hogy amennyiben kérdése lenne Programunkkal kapcsolatban válassza ingyenes konzultációnkat, ahol személyes vagy online találkozás keretében teheti fel kérdéseit szakembereinknek illetve megismerkedhet Programunkkal.

Megtudhatja, hogy az Ön esetében a MedFood Diet Program meddig fog tartani, hogyan lehet elkezdeni, mi történik a rendszeresen szedett gyógyszereivel, pontosan mennyibe kerül. Akár választ kaphat  arra, hogy eddig miért nem sikerült eredményesen leadnia felesleges testsúlyát!

BIZONYTALAN? KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!  

Semmilyen kötelezettsége nincs, amennyiben ezt az egyszeri konzultáció formát választja programunk megkezdése előtt!


 

1

Nyitó orvosi konzultáció (60 perc)

Az első és legfontosabb nyitó konzultáció alkalmával egy részletes orvosi találkozás történik, ahol meghatározásra kerül az Ön számára legmegfelelőbb MedFood Diétás Program.

 

 • Az egészségügyi előzmények
 • eddigi zárójelentések áttekintése
 • korábbi betegségek rögzítése
 • túlsúly kialakulásának oka, időtartama
 • (műtéti körülmények)

Orvosa részletesen informálódik az Ön egészségügyi előzményeiről táplálkozási szokásairól, súlygyarapodásának történetéről, majd meghatározásra kerül az elérendő célsúly. Mindezeket követően kidolgozza az Ön személyre szabott egyéni diétáját.

Az aktuális egészségi állapot felmérés: 

 • Általános belgyógyászati vizsgálat
 • Vér, vizeletvizsgálat (vércukor, teljes vérkép, TSH, májfunkció, vesefunkció, vérzsírok, elektrolit profil, húgysav)
 • EKG (40 év felett), amennyiben a kezelőorvos szükségesnek tartja.
 • Hasi ultrahang lelet
 • Napi étkezési szokások rögzítése

Amennyiben egészségi állapota megkívánja, akkor elengedhetetlen a program megkezdése előtt - orvosa irányítása mellett - a megfelelő szakorvos bevonása annak érdekében, hogy a program alatt Ön a legteljesebb biztonságban érezze magát.

Az Ön egyénre szabott diétája

 • A program kezdetének meghatározása
 • A program hosszának, egyes fázisainak kijelölése
 • A cél meghatározása
 • A szükséges köztes konzultációk időrendjének felállítása

A nyitó orvosi konzultáció célja, hogy orvosa egy átfogó képet kapjon az Ön aktuális egészségi állapotáról, ennek érdekében feltétlenül hozza magával:

 • Korábbi zárójelentéseit, vizsgálati eredményeit, egyéb leleteit,
 • Rendszeresen szedett gyógyszereinek listáját!

Mi fog történni a konzultáció végeztével?

A konzultáció végeztével már otthonában rendelkezésére áll az első hónapra szükséges tasakos étel mennyiség, multivitamin, illetve kálium és rost tabletta. Friss zöldségek beszerzésével már kezdődhet is az átalakulás!

Amennyiben kérdése lenne, bármikor nyugodtan telefonálhat orvosának, vagy a MedFood ügyfélszolgálatának, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére, hiszen nincs lelkesítőbb, mint közösen komoly sikereket elérni!

2

Köztes orvosi konzultációk a program során (30 perces)

Több hónapos diéta esetén a következő havi ételadag megrendelése és kiküldése előtt, köztes orvosi konzultáció szükséges, ahol orvosa hónapról-hónapra megvizsgálja az Ön aktuális egészségi állapotát, dokumentálja az eddig elért eredményeket. Amennyiben Önnek kérdése, problémája merült fel diétájával kapcsolatban az elmúlt hónapban, akkor a konzultáció során megoldásokat dolgoznak ki közösen.

A köztes orvosi konzultációk része:

 • A programban való haladás ellenőrzése.
 • Testsúlymérés.
 • Haskörfogat kontroll.
 • Nyakkörfogat kontroll.
 • Aktuális egészségi állapot ellenőrzése.
 • Vérnyomás mérés, szükség esetén belgyógyászati vizsgálat.
 • Az aktuálisan szedett gyógyszerek ellenőrzése.
 • Szükség esetén kiegészítő vizsgálatok.
 • Az elmúlt időszak sikereinek, problémáinak kiértékelése.
 • Következő köztes konzultáció időpontjának kijelölése.

A köztes orvosi konzultáció végeztével meghatározásra kerül a következő hónap konkrét célja és az ehhez kapcsolódó étkezési terv.

3

Záró konzultáció (30 perc)

GRATULÁLUNK! Ön sikeresen elérte a kitűzött testsúlycsökkenést!

A záró konzultáció alkalmával rögzítjük, hogy a program indulásakor meghatározott cél sikeresen teljesítésre került, értékeljük fogyása folyamatát, elemezzük a program közben fellépett nehézségeket. A diéta alatt kialakított személyes kapcsolat alapján meghatározzuk az esetleges jövőbeni kontroll vizsgálatok idejét.

A Műtét Előtti  Program sikeres teljesítése révén Ön automatikusan MedFood Klub Tag lesz, ahol egy közösséget alkotva segítünk Önnek abban, hogy megtartsa az elért testsúlyát. 

Klubtagjainknak az orvosi konzultáció már nem kötelező, de opcionálisan bármikor választható. Természetesen nem engedjük el a kezét, ha bármikor szükségét érzi, igénybe veheti orvosi támogatásunkat.


 


Blog

Utazáshoz tasakok -

Utazáshoz tasakok - "hát igen.., látszik, hogy ez másnak is ízlik..."

"Nagyon praktikus volt az egész út alatt" - meséli a feleség..., "reggel egy órával több időnk volt magunkra, helyi élményekre, és nem utolsó sorban a költségeink is lényegesen alacsonyabbak lettek, hiszen Japán nem olcsó..."
Kikapcsolódni, feltöltődni - ezért választották a Felkelő Nap Országát...az utazás előtt már bőven fogytak a programunkban: a feleség 12 kg-ot, a férfi 21 kg-ot. Érthető, hogy a már megszerzett egészséget meg akarták tartani.

TOVÁBB »

Utazás 2.

Utazás 2. "és akkor belém eshetnél, s el is vihetnél"(Rúzsa Magdi)

"Átültem egy másik székbe...."
" A fejre vigyázzatok!" szólt a szimpatikus, szakállas sofőr srác...
Beültek a hátsó ülésre, meglódult a kis háromkerekű, pontosan olyan hangon, mint egy régi trolibusz. Ekkor éri a következő döbbenet, ahogy haladnak át a hídon, függesztőművön rengeteg ember,... igazi piknik hangulat, ...a naplemente nézők eddig soha észre nem vett serege. Bevillan egy gondolat: "csak kijönni a Szabadság hídra - naplementét nézni??? Micsoda program!!!!

TOVÁBB »

Rendelő -

Rendelő - "Doktor úr, mindenképpen azt szeretném ha Ön jönne hozzánk..."

"Ha visszagondolok arra a pillanatra, egy év után, most is kiráz a hideg..." (János bácsi) Délelőtti rendelés...
Sok sietős, fáradt, nyűgös ember... köhögés, hasfájás, .... egyszer csak csörög a telefon, János bácsi az.
" Doktor Úr az éjjel meghalt a feleségem, jöjjön ki arra kérem!"  "Természetesen megyek János bácsi, a rendelés után..., fél egy fele érek oda, ha ez nem hosszú várakozás..."- a hangja izgatott, szinte remeg....

TOVÁBB »