Prodimed Eper-ananász ital

ELKÉSZÍTÉS: Töltsön 200 ml jéghideg vizet a shakerbe, a tasak tartalmát öntse bele, a teljes feloldódásig folyamatosan rázza össze a folyadékot. Öntse egy nagy pohárba, majd hagyja néhány percig állni.

Tárolás: Sötét, száraz helyen. 15°C- 22°C közötti hőmérsékleten. Közvetlen napsugárzással szemben védendő!

A termék többféle ízletes, gyors és egészséges módon elkészíthető.

További receptet tallhat minden fázisra: Kattintson ide:

A következő allergéneket tartalmazza: Szója, tej. Földimogyorót, diót és magvakat is feldolgozó élelmiszeripari berendezéseken készült.

Fotó: Prodimed Eper-ananász ital

Összetevők: Tejfehérjék,  savasságot szabályzó anyag: citromsav(E330), mononátriumcitrát, almasav(E296), sűrüséget szabályozó anyag: guar gumi(E412) karragen gyöngyzuzmó (E407),  módosított keményítő, aroma, oldható rostok: polydextrose, gyümölcscukor, csomósodást gátló anyag: magnézium-karbonát (E504) kálium karbonát (E501), szinezék: Neukokcin, Ponszó 4R (E124), tartazin (E102),   vitaminok: C, B3/PP, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8/H, D2/D3, B12, édesítő: aszpartám, aceszulfám (E950)

A doboz 5 tasakot tartalmaz. 25g / tasak

Össztömeg:125g

Származási hely: Európai Unió

Forgalmazza: MedFood Kft.

Termékkód: 1020

 
ÖSSZETEVŐK:


Medfood

 


Blog

Életmódváltás lépésről-lépésre

Életmódváltás lépésről-lépésre

A világszerte tapasztalható elhízás növekedése egyre inkább előtérbe hozza a diétázás szükségszerűségét és észleli a fogyókúra program fontosságát. Egyre többen látják be, hogy a túlsúly számos krónikus betegség előszobája. Ha hosszú egészséges életet akarunk élni, akkor meg kell válogatnunk, hogy mit eszünk meg a szépen terített asztalról, az élelmiszer boltok gazdag kínálatából.

TOVÁBB »

A legfontosabb magas fehérjetartalmú ételek

A legfontosabb magas fehérjetartalmú ételek

Szervezetünk jókora része fehérjéből és mint tudjuk testünk több mint fele vízből áll. Az már kevésbé ismert tény, hogy a víztartalmat követően a második legfontosabb összetevőnket a fehérjék alkotják. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy napi fehérje bevitelünk fehérjedús élelmiszer legyen, mely meghatározott összetételű és mennyiségű. 

TOVÁBB »

Hogyan működik a májdiéta?</br>Mit érdemes tudni róla?

Hogyan működik a májdiéta?
Mit érdemes tudni róla?

A mai rohanó, stresszekkel teli életünkben - látva a rohamosan emelkedő zsírmáj „járványt” -  a zsírmáj diéta, amit más néven epe diétának, májvédő diétának is neveznek egyre nagyobb hangsúlyt kap. A májdiéta egy olyan májkímélő étrendből áll, ami segíti az egyik legfontosabb szervünk regenerálódását és egészségesebbé válását.

TOVÁBB »