A MEGRENDELÉS LÉPÉSEI

Az alábbiakban részletesen összefoglaljuk a MedFood Testsúlycsökkentő Orvosi Diéta program csomagjainak megrendelését és az azzal kapcsolatos teendőket.

Medfood

1

Előzetes tájékozódás

Amennyiben Önnek orvosa, dietetikusa, ismerőse ajánlotta a MedFood Diéta programot, vagy önállóan talált ránk úgy a legjobb helyen jár. Weboldalunkon részletesen tájékozódhat a program részleteiről, a fogyás folyamatáról és a PRODIMED tasakos ételeiről.

BIZONYTALAN? KÉRDÉSE VAN? A MedFood orvosigazgatója Dr. Medgyesi János készséggel áll rendelkezésére egy ingyenes 20 perces online konzultáción.

 

 

2

A csomag kiválasztása

Az ételeken, felül minden csomag tartalmazza az orvosi konzultációkat és azok költségeit is. Az  INDULÓ CSOMAG  esetében webshopunkban ÉDES és SÓS menü közül választhat attól függően, hogy melyik ízvilágot kedveli jobban.

Amennyiben szeretne az ételekről bővebb informácót IDE KATTINTVA tájékozódhat.

TESTSÚLYCSÖKKENTŐ ORVOSI DIÉTA INDÍTÓ CSOMAGJAI:

...
PRÓBA CSOMAG
1 HÉTRE
1 hetes PRÓBA csomag
amennyiben szeretné kipróbálni a PRODIMED ételeket

A csomag tartalma:

 • 1 alkalom ingyenes 20 perces online/személyes orvosi konzultáció, melyen bővebb információt kaphat a programról és egyeztethet az orvossal saját, személyre szabott diétájának további lépéseiről.
 • 35 adag (7doboz)  Prodimed tasakos étel 
 • 1 darab shaker

Próbacsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy minden új páciensünk kipróbálhassa a különböző ízvilágú ételeinket, hogy a későbbiek folyamán könnyebben el tudja dönteni, hogy mely típusú ételekkel folytatja szívesebben a diétáját.  

A csomag ára 40.000 Ft helyett most:
34.900,-
RÉSZLETESEN »
...
INDÍTÓ CSOMAG
1 HÓNAPRA
1 hónapos INDÍTÓ csomag
a fogyáshoz vezető út első szakasza

 

A csomag tartalma:

 

 • 2 alkalom személyes/online orvosi konzultáció (1 db 60 perces indító orvosi konzultáció + 1 db 30 perces orvosi konzultáció)
 • egészségi állapotfelmérés
 • egyéni fogyási terv összeállítása
 • 150 adag Prodimed tasakos étel

Két ízvilágú menüből választhat
ÉDESEBB vagy SÓSABB
 
 • 2 doboz Multivitamin
 • 2 doboz Kálium
 • 1 doboz Rost
 • 1 darab shaker
 • folyamatos orvosi ellenőrzés

 

 

A csomag ára:
254.000,-
RÉSZLETESEN »
...
"3-6 KILÓT SZERETNÉK FOGYNI"
csomag
3 hetes menü orvosi diétához konzultációval

 

A csomag tartalma:

 • 1 alkalom személyes/online orvosi konzultáció (30 perces)
 • 105 adag Prodimed tasakos étel
 • 1 doboz kálium
 • 1 doboz multivitamin
 • 1 doboz rost
 • 1 darab shaker

 

 

 

Ezt a csomagot, azoknak a diétázni vágyóknak állítottuk össze, akik csak néhány kilótól szeretnének megszabadulni és alapvetően egészségesek, nincs krónikus betegségük (rendszeresen nem szednek gyógyszert)

 

A csomag ára:
170.000,-
RÉSZLETESEN »

3

MedFood Testsúlycsökkentő Orvosi Diéta csomag rendelése

A csomag kiválasztása után lépjen tovább a Webshop-ba. Amennyiben nem szeretne online vásárolni, rendelhet telefonon is, ez esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, az alábbi telefonszámon: 06-70-424-3497


Webshopban történő online rendelés esetén tegye a kosárba a választott csomagot és kövesse az online rendszer regisztrációs és fizetési folyamatát. Webáruházunkban a regisztráció kötelező!

A sikeresség szempontjából fontos, hogy mindig csak egy hónapnyi ételt rendelhet meg előre. A következő hónap ételeit a személyes orvosi konzultáció alkalmával véglegesítik közösen az orvosával, attól függően, hogy hol tart a fogyás folyamatában.

Webshopunkban fizethet kártyával, utalhat bankszámlánkra vagy utánvéttel a futárnál.

Dunaharasztin személyesen is átveheti a termékeket. (Itt nincs lehetőség fizetésre!)

4

A rendelést követően

Online sikeres rendelés követően minden esetben azonnal küldünk egy visszaigazoló e-mailt a vásárlásról. 

Amennyiben INDULÓ CSOMAGOT vásárolt  24 órán belül egy a Testsúlycsökkentő Programunkra vonatkozó ismertető emailt is kap, mely az alábbi dokumentumokat csatolmányként tartalmazza:

 • Egészségügyi kérdőív
 • Használati útmutató
 • Praktikus tanácsok
 • Életminőségi kérdőív
 • Hozzátartozói levél

Az email tartalmazza az orvosi konzultációra történő időpontfoglaláshoz szükséges leírást is.

Telefonon történt rendelésnél az e-mail tartalmát megküldjük a termékekkel együtt és telefonon időpontot is egyeztetünk.

Fontos, hogy mielőbb foglaljon időpontot az első orvosi konzultációra!

(Amennyiben utánvéttel fizet, csak a csomag átvételét követően vehet részt a konzultáción!)

 

5

A diéta alatt a következő havi ételadag megrendelése

A program első hónapjának közepén küldünk egy emlékeztető e-mailt (igény szerint telefonon felkeressük), azzal kapcsolatban, hogy mikor van itt az ideje lefoglalnia a következő 30 perces orvosi konzultációjának időpontját. 

A konzultáción orvosunk megvizsgálja az aktuális egészségi állapotát, dokumentálja az elért eredményeket és leegyezti Önnel, hogy a következő hónapban a program melyik fázisával folytassa diétáját.

Ezt követően a MedFood webshopjában -  fiókjába történő  belépés után - megrendelheti azt a személyre szabott és programjának / fázisának megfelelő  csomagot, amelyet a konzultáció alkalmával orvosával egyeztetett.  Az eddigi tapasztalatai alapján saját ízlésének megfelelően válogathat a különböző és változatos ízvilágú ételek között.
 

Dr. Medgyesi János

A MedFood Program orvosigazgatója, aki már 7 éve sikeresen támogatja a fogyni vágyókat. Segítségével már több, mint 800 páciens fogyott le. Az orvosigazgató szakmai felügyelete mellett kiépült országos hálózatban egyre több orvoskolléga és egészségügyi szakember javasolja programunkat páciensei kezelésére és segíti pácienseinket

Jelentkezzen 20 perces online vagy személyes konzultációra, melyben megismerheti a MedFood programot. 

INGYENES KONZULTÁCIÓRA IDŐPONTFOGLALÁS »
Medfood

„Ez a diéta megmutatta nekem az utat a fogyáshoz és az új életstílushoz. Örülök, hogy kipróbáltam és végig csináltam. Köszönet a MedFood-nak és a doktor úrnak. Aki gondolkodik rajta, hogy elkezdje-e, annak üzenem, hogy ne hezitáljon!”
Fekete L.