Prodimed diétás tasakokból varázsoljunk finom ételeket...

A termékek elkészítésére vonatkozólag a dobozokon pontos leírás található, de az alábbi ötletek további segítséget nyújthatnak az élvezetesebb ízek eléréséhez. Pár ötlet, hogyan varázsoljunk fehérjeporokból például ízletes zsömlét vagy akár hagymás tört burgonyát. . 

Fotó: Prodimed diétás tasakokból varázsoljunk finom ételeket...

  • A LEVESEKBE bátran használjon friss zöldséget, így azok tartalmasságérzete növekszik. (Ízesítheti friss fűszernövényekkel, például kakukkfű, petrezselyem, metélőhagyma, bazsalikom, rozmaring stb.)
  • Az OMLETTEKET ízletesebbé teheti zöldségekkel (gomba, paprika, paradicsom, hagyma, petrezselyem stb. 2-es fázisban akár sajtot is reszelhet bele. Használjon bátran fűszernövényeket.
  • Például a KRUMPLIPÜRÉ ízesítéséhez szerecsendiót, de bármilyen eddig kedvelt, akár friss fűszernövényekkel is.!
  • A RÖSZTIBŐL készíthet hagymás tört burgonyát, mely látványában és ízeiben hasonló lesz az eredetihez, így is könnyebbé téve a fogyókúráját.
  • A vizes alapú HIDEG ITALOKBÓL készítsen „sorbet”-et, ami a nyári melegben hűsítő élvezetet nyújthat.
  • Hígítsa az italt vízzel, öntse egy jégkocka tartóba és fagyassza.
  • A KENYÉRREL maximálisan becsaphatja a pszichéjét. Csodásan elkészíthető ZSÖMLÉNEK, mely félbevágva és telerakva mindenféle friss és vitamindús zöldséggel a szendvics érzését fogja feleleveníteni amikor két kézbe fogva beleharap majd. A kenyeret az előírtak szerint állítsa össze és még nyers állapotában tehet bele, dinsztelt hagymát vagy fokhagymát, aszalt paradicsomot, medvehagymát, olívabogyót.
  • Ízletes SZENDVICS készül belőle. Kenyeret érdemes akár 2-3 tasakot egyszerre megcsinálni, így nem kel egyesével felfűteni a sütőt és akár aznap este vacsorára vagy másnap reggelire készen várja a pékárú.
  • Ha a TEJES ALAPÚ CSOKI ITALT a hűtőben tárolja, bármikor előveheti és máris megkaphatja azt az érzést, mintha egy hideg kakaót fogyasztana. Engedje el fantáziáját és élvezze a napról-napra hatásosabb fogyókúráját!

Blog

Utazáshoz tasakok -

Utazáshoz tasakok - "hát igen.., látszik, hogy ez másnak is ízlik..."

"Nagyon praktikus volt az egész út alatt" - meséli a feleség..., "reggel egy órával több időnk volt magunkra, helyi élményekre, és nem utolsó sorban a költségeink is lényegesen alacsonyabbak lettek, hiszen Japán nem olcsó..."
Kikapcsolódni, feltöltődni - ezért választották a Felkelő Nap Országát...az utazás előtt már bőven fogytak a programunkban: a feleség 12 kg-ot, a férfi 21 kg-ot. Érthető, hogy a már megszerzett egészséget meg akarták tartani.

TOVÁBB »

Utazás 2.

Utazás 2. "és akkor belém eshetnél, s el is vihetnél"(Rúzsa Magdi)

"Átültem egy másik székbe...."
" A fejre vigyázzatok!" szólt a szimpatikus, szakállas sofőr srác...
Beültek a hátsó ülésre, meglódult a kis háromkerekű, pontosan olyan hangon, mint egy régi trolibusz. Ekkor éri a következő döbbenet, ahogy haladnak át a hídon, függesztőművön rengeteg ember,... igazi piknik hangulat, ...a naplemente nézők eddig soha észre nem vett serege. Bevillan egy gondolat: "csak kijönni a Szabadság hídra - naplementét nézni??? Micsoda program!!!!

TOVÁBB »

Rendelő -

Rendelő - "Doktor úr, mindenképpen azt szeretném ha Ön jönne hozzánk..."

"Ha visszagondolok arra a pillanatra, egy év után, most is kiráz a hideg..." (János bácsi) Délelőtti rendelés...
Sok sietős, fáradt, nyűgös ember... köhögés, hasfájás, .... egyszer csak csörög a telefon, János bácsi az.
" Doktor Úr az éjjel meghalt a feleségem, jöjjön ki arra kérem!"  "Természetesen megyek János bácsi, a rendelés után..., fél egy fele érek oda, ha ez nem hosszú várakozás..."- a hangja izgatott, szinte remeg....

TOVÁBB »