Gergely
4 hónap - 30 kg

Az utóbbi 10-15 évben az irodai ülőmunka és a stressz miatt folyamatosan gyarapodott a súlyom. A vérnyomásom ezzel párhuzamosan emelkedett, az egész napos ülés nagyon megterhelte a derekamat. 

Fotó: Gergely
4 hónap - 30 kg

A hasonló problémákkal küzdő kollégám talált rá a módszerre és átadta a tapasztalatait. 

Tapasztalataim:

A legfontosabb tanulság számomra, hogy előrelátással, következetességgel az életmódváltás nem hosszú szenvedést, hanem egy jól felépített tanulási folyamatot jelent. Az első néhány hónap látványos eredménye rengeteg sikerélményt adott és kitartást a továbbiakhoz. Az orvosi támogatás professzionális minősége biztonságérzetet nyújt, a hozzáadott értéke számomra nagyon magas. Az egészségi állapotom mind fizikálisan, mind mentálisan rengeteget javult.

Véleményem az ételekről és azok elkészítéséről:

Férfiként örülök az egyszerűen elkészíthető ételeknek, ma már próbálok egy kis „fűszert” hozzáadni, de az elején a rutin megszerzéséig kifejezetten jó volt, hogy nem kellett „gondolkodni”. Ha az ízekről kell beszélnem, egy kis fantáziával a lehetőségekhez képest változatossá tehető az étrend, az elején érdemes minél több félét kipróbálni.

Kinek ajánlom? Aki komolyan gondolja, nem „büntetésből” diétázik, hanem azért, hogy jobban érezze magát a bőrében. 


Blog

Életmódváltás lépésről-lépésre

Életmódváltás lépésről-lépésre

A világszerte tapasztalható elhízás növekedése egyre inkább előtérbe hozza a diétázás szükségszerűségét és észleli a fogyókúra program fontosságát. Egyre többen látják be, hogy a túlsúly számos krónikus betegség előszobája. Ha hosszú egészséges életet akarunk élni, akkor meg kell válogatnunk, hogy mit eszünk meg a szépen terített asztalról, az élelmiszer boltok gazdag kínálatából.

TOVÁBB »

A legfontosabb magas fehérjetartalmú ételek

A legfontosabb magas fehérjetartalmú ételek

Szervezetünk jókora része fehérjéből és mint tudjuk testünk több mint fele vízből áll. Az már kevésbé ismert tény, hogy a víztartalmat követően a második legfontosabb összetevőnket a fehérjék alkotják. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy napi fehérje bevitelünk fehérjedús élelmiszer legyen, mely meghatározott összetételű és mennyiségű. 

TOVÁBB »

Hogyan működik a májdiéta?</br>Mit érdemes tudni róla?

Hogyan működik a májdiéta?
Mit érdemes tudni róla?

A mai rohanó, stresszekkel teli életünkben - látva a rohamosan emelkedő zsírmáj „járványt” -  a zsírmáj diéta, amit más néven epe diétának, májvédő diétának is neveznek egyre nagyobb hangsúlyt kap. A májdiéta egy olyan májkímélő étrendből áll, ami segíti az egyik legfontosabb szervünk regenerálódását és egészségesebbé válását.

TOVÁBB »