Medfood

str.webinar_alcim

A testünk válaszol"


Bálint Antónia beszélget Dr. Medgyesi Jánossal
az egyetlen társról aki halálunkig velünk marad: a testünkről.
·

INGYENES ONLINE WEBINARIUM 2022. december 07. szerda 19:00 óraMedfood

A beszélgetés érdekes kérdései:

  1. A testünk az egyetlen társunk aki halálunkig kísér - hogyan figyeljünk egy hűséges társ jelzéseire? 
  2. Évezredek próbáját kiállt táplálkozás avagy a halászó-vadászó életmód - kontra finomított szénhidrátok. 
  3. Hova tűnt a zsír a mostani táplálkozásunkból?
  4. Miért félünk a zsíroktól? Miből lesz bőralatti zsírszövet illetve mi nem építi fel az "úszógumit"?

 

Medfood

str.process_webinar_cim

Medfood

Ingyenes

regisztrációhoz kötött

Medfood

100% ÉLŐ

előadás

Medfood

2022. december 07.

19:00 - 20:00

Ne maradjon le!

Jelentkezem

Dr. Medgyesi - Az én történetem

Dr. Medgyesi - Az én történetem

Szeretném, ha egy kicsit megismernék az én történetemet…, a nehézségeimet és sikeremet, bízva abban, hogy erőt merítenek belőle, láthatják, hogy nincsenek egyedül, a fogyókúra, az elhatározás, a fent-lent érzéssel való megküzdés senkinek nem megy könnyen. Az évek, a küzdelmek megpróbáltak, én is 115 kg-ról indultam, ma 91 kg vagyok.

Medfood

str.process_webinar_lecture_cim

Medfood

Hűséges utitársunk:
A testünk

A testünk az egyetlen társunk aki halálunkig kísér - hogyan figyeljünk egy hűséges társ jelzéseire?

Medfood

Ősi táplálkozás -
finomított szénhidrátok

Évezredek próbáját kiállt táplálkozás, avagy a halászó-vadászó életmód - kontra finomított szénhidrátok.

Medfood

Miért félünk
a zsíroktól?

Hova tűnt a mostani táplálkozásunkból a zsír? Miért félünk a zsíroktól? Miből nem lesz "úszógumink"?

Pár gondolat Dr. Medgyesi János előző előadásából

A beszélgetés érdekes kérdései:

  • Medfood A testünk az egyetlen társunk aki halálunkig kísér - hogyan figyeljünk egy hűséges társ jelzéseire?
  • Medfood Évezredek próbáját kiállt táplálkozás avagy a halászó-vadászó életmód - kontra finomított szénhidrátok.
  • Medfood Miért félünk a zsíroktól? Hova tűnt a zsír a mostani táplálkozásunkból? Miből nem lesz "úszógumink"?

Jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapon keresztnevét és email címét!
Sikeres jelentkezésről emailben tájékoztatjuk.

.
  • 60 perc


    str.timeline_step_webinar__01_alcim
  • élő előadás


    str.timeline_step_webinar__02_alcim
  • ingyenes


    str.timeline_step_webinar__03_alcim
  • orvos


    str.timeline_step_webinar__04_alcim

Dr. Medgyesi János és
Bálint Antónia szeretettel várja ingyenes online beszélgetéssorozatán