Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát. Elfogadom
Menü

Vitalitás Program

KIKNEK AJÁNLJUK A vitalitás PROGRAMOT?

    Azoknak, akik pár hét alatt szertenének gyorsan és  sokat fogyni  úgy hogy mindemellett aktívabb, kiegyensúlyozott életet élnek, és fontos  számukra a  sport.

MEDDIG TART A PROGRAM ÉS MILYEN EREDMÉNYRE SZÁMÍTHATUNK?

A tizenegy hetes program során több kilós testsúlycsökkenés tapasztalható, valamint a bőrredők vastagsága is csökken. Az eredmény kiegyensúlyozott lélek, egészségesebb bőr, több energia, erősödő immunitás.

A PROGRAM ELŐNYE:

A diéta kényelmes, mert néhány nap után már nincs éhségérzete, így biztosított a folyamatos motiváció, megelőzhető a diétával járó frusztráció. Semmiben sem korlátozza a szokásos napi tevékenységét, ugyanakkor fittebbnek, energikusabbnak érzi magát a diéta alatt! Nincs izomveszteség, mert a súlyvesztés döntően a zsírtömeg csökkentése révén következik be. A fizikai éhségérzet 48 órán belül elmúlik. Egyéb előnyökről, pozitív hatásokról ITT  tájékozódhat.

VITALITÁS PROGRAM MENETE:   

              A tizenegy hetes program 2 szakaszból tevődik össze

1. szakasz : Alkalmazza három hétig  a MedFood fehérje diéta 1. fázisát    

 • A 1.fázis pontos leírását  ITT találhatja.
 • Három hétig tartó diéta célja a belső szervek keringésének és a biokémiai folyamatainak helyreállítása.
 • A diéta során napi ötszöri  PRODIMED tasakos étkezés szükséges lehetőleg 2-4 óránként az 1. fázisnak megfelelően.
 • Felhívjuk a figyelmét, hogy a fehérje fogyasztásán kívül zöldségek és táplálék kiegészítők napi bevétele elengedhetetlen! (Bővebben) 
 • Testmozgás: Előzetes edzettségi állapottól függően hetenete 3-5 alkalommal fél-1 óra terjedelmmel. Kerülje az erős fizikai megterhelést. Könnyű, átmozgató edzéstípusokra koncentráljon. Gondoskodjon edzés előtt és után a megfelelő só és vízbevitelről!
 •  Fontos, hogy a 3 hetet ne lépje túl! Az 1.fázis 3 hétnél hosszabb iedjű alkalmazása orvosi felügyeletet igényel.

2. szakasz:  Ennek a szakasznak az alapja a MedFood fehérjediéta 2. fázisa,   

 • A 2. fázis pontos leírását  ITT találhatja.
 • A 2. fázis tájékoztatóban leírtakhoz képest, annyi a különbség, hogy két étkezés (ebéd, vacsora) esetében cserélje le a  tasakos/poros PRODIMED étkezést, azaz napi három étkezését biztosítsa a PRODIMED termékekből
 • Ebédre, vacsorára  fogyasszon zöldséget és hús-, halféléket, mennyiségi korlát nélkül.
 • Ezt a szakaszt 8 héten át folytassa. 
 • Testmozgás: Előzetes edzettségi állapottól függően hetenete 3-5 alkalommal fél-másfélóra terjedelmmel. Az edzések intenzítását fokozatosan emelheti. Gondoskodjon edzés előtt és után a megfelelő só és vízbevitelről!

További segítség a programhoz:

 • Ha még nem ismeri termékeinket válassza a program első szakaszára (3 hétre) elegenedő PRODIMED ételt, vitamint, táplálékkiegészítőt tartalamzó menünket.
 • Praktikus tanácsokért: kattintson
 • A fehérje diétának nincs egyetlen súlyos mellékhatása sem. Bizonyos, kevésbé jelentős mellékhatások jelentkezhetnek, melyek más diéták alatt is előfordulhatnak. Az első napokban tapasztalhat hányingert, fejfájást, éhséget, fáradtságot, melyek napokon belül megszűnnek. Menstruációja – hasonlóan egyéb diétákhoz –, a program alatt a megszokottól eltérő módon jelentkezhet. Amennyiben fogamzásgátló tablettát szed, annak szedési gyakorlatán ne módosítson. Diétát követően ciklusa rendeződik. Ezek az apró kényelmetlenségek, jelentéktelenek a valós jótékony hatásokhoz képest. A legtöbb mellékhatás elkerülhető, ha fegyelemmel tartja magát az előírtakhoz!
 • Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Bármilyen panaszt észlel azonnal forduljon orvoshoz!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés