Látványos eredmény 5 fázisban

A program alapja a FOLYAMATOS ORVOSI KONTROLL, mellyel már rövid idő alatt is maximális biztonságban érhet el látványos eredményt.

A fogyás összesen 5 FÁZISBÓL ÁLL, mellyel párhuzamosan végig kísérjük Önt egy teljes életmódváltáson, így segítünk abban is, hogy az eredmény valóban tartós legyen, ennek időtartama mindig egyéntől illetve a ledni kívánt súly nagyságától függ. 

A diétához a Prodimed, HOLLAND PRÉMIUM MINŐSÉGŰ tasakos ételeit használjuk, melyek között biztosan megtalálja a legjobban tetsző ízvilágot. Igazán változatos, személyre szabott étrendjével a diéta sem lesz unalmas!

Medfood

A PROGRAM ALATT A PRODIMED TERMÉKEIN KÍVÜL MÁS ÉTELEKET IS FOGYASZTHAT, ATTÓL FÜGGŐEN, HOGY ÉPPEN MELYIK FÁZISÁBAN VAN FOGYÁSA FOLYAMATÁBAN.

1. fázis

Aktív fázis

str.maj_nr_row_1_phase11. str.maj_fazis_row_1_phase1Fázis

5 PRODIMED
tasak / nap

Zöldségek

5 doboz / 30 nap*

5 doboz táplálékkiegészítő*

További info

234.000 Ft**

2. fázis

2. fázis

2. fázis2. Fázis

4 PRODIMED
tasak / nap

Hús - hal

Zöldségek

3 doboz / 30 nap*

3 doboz táplálékkiegészítő*

További info

190.000 Ft**

 

Aktív fázis

3. fázis

3. fázis

3. fázis3. Fázis

3 PRODIMED
tasak / nap

Reggeli

Hús / Hal

Zöldségek

3 doboz / 30 nap*

2 doboz táplálékkiegészítő*

További info

154.000 Ft**

4. fázis

Átmeneti fázis

4. fázis4. Fázis

2 PRODIMED
tasak / nap

Reggeli

Ebéd

Hús - hal

Zöldségek

3 doboz / 30 nap*

1 doboz táplálékkiegészítő*

További info

99.500 Ft**

 

Fenntartó fázis

5. fázis

5.fázis

5. fázis5. Fázis

1 PRODIMED
tasak / nap

Reggeli

Ebéd

Keményítő

Hús / hal

Zöldségek

3 doboz / 30 nap*

1 doboz táplálékkiegészítő*

További info

59.500 Ft**

 

Aktív fázis

 

Fenntartó fázis

 

Átmeneti fázis

* Szükséges táplálékkiegészítők 30 napra
** Havi csomagárak a diéta 2. hónapjától a sikeres befejezésig.
(Csomag tartalmazza a szükséges PRODIMED ételeket és táplálékkiegészítőket illetve egy 30 perces orvosi online vagy személyes konzultációt)

MAGÁRA ISMER?

„a többiekhez képest szinte alig eszem, és mégse fogyok…

„a többiekhez képest szinte alig eszem, és mégse fogyok…"

...pedig nagyon odafigyelek, hogy mit vásárolok, és mikor mit eszem. Csak jó minőségi teljes kiőrlésű, szénhidrát csökkentett, kalória csökkentett, glutén mentes, szinte minden mentes ételeket. De hát ezen nincs mit csodálkozni, mindig is ez volt,  mert a mi családunk genetikailag ilyen típusú, vastagcsontú, tehát úgyis reménytelen, hogy ez nekem sikerüljön, mert nem értem, hogy mit lehetne még ennél jobban betartani, jobban csinálni, mint ahogy eddig tettem? Mit kellene még másképp csinálni???”

TOVÁBB »

 „ezerszer próbáltam már, de a vége mindig az lett, hogy …”

„ezerszer próbáltam már, de a vége mindig az lett, hogy …”

...állandóan fogyókúrázok, megy egy ideig, szenvedve leadok pár kilót, aztán ráunok az aktuális ételekre, italokra, azért ezek mégsem normális ételek! Csak nem lehet ezeket enni állandóan! Utána pedig törvényszerűen jön a visszahízás, gyakran még több is visszajön súlyban. Így megy ez évről évre az eredmény pedig, amit most lát: egyre növekvő túlsúly. Reménytelennek látszik, hogy valaha is sikerülhet nekem. Megszabadulni ettől a túlsúlytól, ami már olyan régen keseríti meg az életem.” 

TOVÁBB »

„nem tudom megállni, hogy ne egyek mellé…”

„nem tudom megállni, hogy ne egyek mellé…”

...mert van, amikor kell az a kis finomság, az egész napi rohanás után egyszerűen kell nekem egy kis öröm, egy kis boldogság hormon, enélkül nem tudom elképzelni a mindennapok rohanását. Nem hiszem, hogy valaha is képes lennék megállni, hogy csak az előírt egészséges ételeket egyem. Egész nap másokra, a munkámra figyelek, valamikor kell, hogy kiengedjek és kikapcsoljak a napi feszültségek és rohanás után és nincs olyan diéta, ami elfeledtetné velem a kedvenc finomságaim utáni vágyaimat."

TOVÁBB »

Kezdje el a programot és éljen egy egészségesebb, energikusabb életet!

...
PRÓBA CSOMAG
1 HÉTRE
1 hetes PRÓBA csomag
amennyiben szeretné kipróbálni a PRODIMED ételeket

A csomag tartalma:

 • 1 alkalom ingyenes 20 perces online/személyes orvosi konzultáció, melyen bővebb információt kaphat a programról és egyeztethet az orvossal saját, személyre szabott diétájának további lépéseiről.
 • 35 adag (7doboz)  Prodimed tasakos étel 
 • 1 darab shaker

Próbacsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy minden új páciensünk kipróbálhassa a különböző ízvilágú ételeinket, hogy a későbbiek folyamán könnyebben el tudja dönteni, hogy mely típusú ételekkel folytatja szívesebben a diétáját.  

A csomag ára 40.000 Ft helyett most:
34.900,-
RÉSZLETESEN »
...
INDÍTÓ CSOMAG
1 HÓNAPRA
1 hónapos INDÍTÓ csomag
a fogyáshoz vezető út első szakasza

 

A csomag tartalma:

 

 • 2 alkalom személyes/online orvosi konzultáció (1 db 60 perces indító orvosi konzultáció + 1 db 30 perces orvosi konzultáció)
 • egészségi állapotfelmérés
 • egyéni fogyási terv összeállítása
 • 150 adag Prodimed tasakos étel

Két ízvilágú menüből választhat
ÉDESEBB vagy SÓSABB
 
 • 2 doboz Multivitamin
 • 2 doboz Kálium
 • 1 doboz Rost
 • 1 darab shaker
 • folyamatos orvosi ellenőrzés

 

 

A csomag ára:
254.000,- Ft
RÉSZLETESEN »
...
SPECIÁLIS Egyéni Diétás csomag
Diétája személyre szabva orvosi segítséggel

Amennyiben nem találja az Önnek megfelelő csomagot lehetősége van orvosunkkal egyeztetni és akár egyéni spreciális diétás csomagot vásárolni.

Jelentkezzen ingyenes 20 perces online vagy személyes konzultációra vagy hívja ügyfélszolgálatunkat!

A csomag ára:
EGYÉNI ÁR
RÉSZLETESEN »

Miben más
a MedFood program?

Orvosi támogatás - Konzultációkról részletesen

Orvosi támogatás - Konzultációkról részletesen

Kutatások igazolták, hogy orvosi segítséggel háromszor könnyebb lefogyni.

A MedFood Program alapvető eleme a folyamatos orvosi kontroll, melynek segítségével pontosan nyomon követhetjük a fogyása előrehaladását és egészségi állapotát.

Tovább »
 Személyre szabott terv

Személyre szabott terv

Mindenkinek megvannak a saját, megszokott étkezési szokásai, napi rutinjai, így mindenki más alapokról kezdi el a diétát. Ezért az alapvető személyes helyzetét és célját figyelembe véve készítjük el EGYEDI PROGRAMTERVÉT, melyet havonta felülvizsgálunk és módosítunk. Kutatások bizonyították, hogy orvosi támogatással a diéta eredményessége megháromszorozódik. 

Tovább »
Tápláló, változatos és egészséges ételek

Tápláló, változatos és egészséges ételek

A diétához a PRODIMED ételeit használjuk, mely széles ételkínálatának köszönhetően megtalálhatja az Ön számára tetsző ízeket legyen az édes vagy akár sós. Az ételek egyszerűen elkészíthetők és biztosítják a szervezet számára fontos tápanyagot, ásványi anyagot és vitamint. Receptekkel és praktikus tanácsokkal segítjük mindennapi étkezését.

Tovább »
Medfood

Orvosi támogatás

Ahhoz, hogy biztosan és biztonságosan elérje a kívánt testsúlyt végig szakorvosi kontrollt és segítséget nyújtunk Önnek. Folyamatosan nyomon követjük a fogyása előrehaladását, egészségi állapotát és az étrend megváltoztatásával járó esetleges hangulatingadozásait. Személyes, vagy telefonos konzultációkon keresztül szükség szerint akár azonnal változtathatunk a program menetén, intenzitásán. teszt

AZ ORVOSI KOZULTÁCIÓK MENETE RÉSZLETESEN »

Medfood

Személyre szabott terv

Mindenkinek megvannak a saját, megszokott étkezési szokásai, napi rutinjai, ezért mindenki más alapokról kezdi el a diétát. Ezért az alapvető személyes helyzetét és célját figyelembe véve készítjük el az Ön egyedi programtervét, mellyel elérheti a kívánt testsúlyát. 
 

RÉSZLETES ORVOSZSZAKMAI INFORMÁCIÓK »

Medfood

Tápláló, változatos és egészséges ételek

A diétához a Prodimed tasakos ételeit használjuk, mely széles ételkínálatának köszönhetően megtalálhatja az Ön számára tetsző ízeket. Az ételek egyszerűen elkészíthetők és biztosítják a szervezet számára szükséges energiabevitelt. 
 

ÉTRENDEK, ÉTELEK »

Segítünk Önnek választani!  Amennyiben  bizonytalan, vagy számos  kérdése lenne, foglaljon időpontot egy ingyenes, 20 perces online konzultációra a MedFood orvosigazgatójához!

Dr. Medgyesi János

A MedFood Program orvosigazgatója, aki már 7 éve sikeresen támogatja a fogyni vágyókat. Segítségével már több, mint 800 páciens fogyott le. Az orvosigazgató szakmai felügyelete mellett kiépült országos hálózatban egyre több orvoskolléga és egészségügyi szakember javasolja programunkat páciensei kezelésére és segíti pácienseinket

Jelentkezzen 20 perces online vagy személyes konzultációra, melyben megismerheti a MedFood programot. 

INGYENES KONZULTÁCIÓRA IDŐPONTFOGLALÁS »
Medfood