Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

Tervezés

Egészséges élet elérése

Egészséges élet elérése

• Választható és egészséges módot kínálunk lefogyni szándékozó pácienseinknek, elkerülve megszokott ételeik utáni sóvárgásukat. Mindezt egy kialakítandó egészséges életforma elérése érdekében tesszük. Ennek meghatározó része a súlyfelesleg leadása, de a folyamat során bizonyíthatóan csökken a szív-érrendszeri rizikó státusz, javul a szervezet anyagcseréje, a szervezetben csökkennek a gyulladásos paraméterek, javul a páciens életminősége és életkilátásai.
Átmenet a tasakoktól a normál étkezésig

Átmenet a tasakoktól a normál étkezésig

Ételeink kizárólagos  fogyasztásával az első két hónapban a tervezett súlyleadás 50%-a érhető el, megközelítőleg heti 2 kg súlyveszteség. A következő 2-3 hónapban már normál étkezést is beiktatva a tervezett súlyleadás 35 % -a  megközelítőleg 1,5 kg /hét érhető el. Ezután fokozatosan kerül elhagyásra a tasakos étel és normál ételt fogyasztva folyamatos további fogyást tapasztalhat.

Rendszeresen szedett gyógyszerek fokozatos csökkentése .

Rendszeresen szedett gyógyszerek fokozatos csökkentése .

Számtalan tudományos vizsgálat igazolta, hogy a túlsúly nem pusztán esztétikai probléma, haenm számos krónikus betegség kialakulásának okozója, mely mind az életminőséget jelentősen rontja és a várható élettartartamot jelentősen megrövidíti. Programunk segítségével súlycsökkenésével párhuzamosan betgségei gyógyulnak ezáltal napi rendszerességgel szedett gyógyszerinek mennyisége is csökken. A testsúlycsökkentés következtében gyógyuló betegségek listája: