Fogyásom története - Bettina
Fiatal sportoló - "Nagyon hamar látványos volt a változás."

Az utóbbi 1 évben rengeteget híztam. Nem volt különösebb miértje. Miután a doktor urat megkerestem, Ő javasolta ezt a fajta diétát, orvosilag sem volt indokolt a hízásom, bár hajlamos vagyok rá. A cél az egészségem megóvása és a magasságomhoz, a sportomhoz szükséges normál súly elérése.

Fotó: Fogyásom története - Bettina
Fiatal sportoló - "Nagyon hamar látványos volt a változás."

A súlyom az első napoktól folyamatosan csökkent. Nagyon hamar látványos volt a változás. A súlyom miatt a sportot (lovaglás) egyre nehezebben bírtam, mostanra újra jó formában vagyok. A fáradtságérzetem megszűnt. A diéta előtt voltak napok, hogy éhség rohamok jöttek rám, akkor is ha nem régen ettem. Most sokszor úgy érzem a 3. étkezés után, hogy teljesen tele vagyok. Sokszor nem is vagyok éhes az utolsó étkezéskor. Az ételekről csupán pozitívan tudok nyilatkozni. Bárhol könnyen és gyorsan elkészíthető. A honlapon lévő receptötletek jól használhatóak, érthetőek. Sokkal ízletesebb és laktatóbbak, mint ahogy azt a diéta kezdetekor gondoltam volna.

Egyedüli észrevétel, hogy több ételt jobban el lehet keverni egy kézi habverővel, mint a shakerben.

A PRODIMED diétát azoknak ajánlom, akik (hasonlóan, mint én) motiválttá válnak a gyors eredménytől és a mindennapjaik során hasznos a gyors elkészítése az ételeknek.

 


Blog

Hogyan működik a májdiéta?</br>Mit érdemes tudni róla?

Hogyan működik a májdiéta?
Mit érdemes tudni róla?

A mai rohanó, stresszekkel teli életünkben - látva a rohamosan emelkedő zsírmáj „járványt” -  a zsírmáj diéta, amit más néven epe diétának, májvédő diétának is neveznek egyre nagyobb hangsúlyt kap. A májdiéta egy olyan májkímélő étrendből áll, ami segíti az egyik legfontosabb szervünk regenerálódását és egészségesebbé válását.

TOVÁBB »

Fogyásom története - Gergely</br>Az orvosi támogatás számomra hozzáadott érték és biztonság...

Fogyásom története - Gergely
Az orvosi támogatás számomra hozzáadott érték és biztonság...

Az utóbbi 10-15 évben az irodai ülőmunka és a stressz miatt folyamatosan gyarapodott a súlyom. A vérnyomásom ezzel párhuzamosan emelkedett, az egész napos ülés nagyon megterhelte a derekamat, hátamat. A hasonló problémákkal küzdő kollégám talált rá a módszerre és átadta a tapasztalatait.

TOVÁBB »

Zsófi - 27 éves, hallássérült pénztáros,

Zsófi - 27 éves, hallássérült pénztáros, "3 hónap alatt 13 kg-t sikerült fogynom"

Az érettségit követően - ülő munkahelyen - három műszakban dolgoztam. Ennek következtéen évenként egy-két kilóval lettem több. Így jött létre több mint tíz kiló feleslegem. Bár az interneten böngészve próbáltam egészségesen étkezni,  de nem sikerült  jelentős fogyást elérnem.

TOVÁBB »