Gyors és könnyű elkészítés

Miért könnyű?

Fotó: Gyors és könnyű elkészítés

  √   Mert kis helyen tárolható, elfér egy táskában, ezért kényelmes, hisz mindig Önnél lehet arra az esetre, ha megéhezne.

  √   Mert könnyen, mindenki a saját ízvilágának megfelelően választhat az ételek közül, így érdekessé és izgalmassá teheti a fogyókúráját.

  √   Mert könnyen beleilleszthető a mindennapokba.

  √   Mert csak a zsírból fogyaszt majd, az izomból nem.

  √   Mert könnyen rendelhető akár online akár ügyfélszolgálatunk segítségével. 

  √   Mert a diéta könnyedén a napi munka, rutin és család mellett is betartható.

  √   Mert a tasakos kiszerelésű ételeink praktikus csomagolása lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyenek, ha hirtelen előtör az éhségérzet, így bármikor könnyedén csillapíthatja azt.

  √   Mert az előre összeállított diétás csomagjaink segíthetik a fogyókúráját, könnyen tervezhető vele az egész napja.

  √   Mert receptjeinkkel színesebbé teheti a mindennapokat.

  √   Mert a  PRODIMED ropogtatós édes szeletekkel a táskában, könnyen mondhat nem-et a csábító édességeknek a nap bármely szakaszában.

  √   Mert lehetősége van arra, hogy ne csak egy gyors fogyás legyen a sikere, hanem az elért eredménynek a hosszútávú megtartására is nyújtunk megoldást, így könnyen áttérhet egy egészséges életmódra, amit további odafigyeléssel könnyedén betarthat.

 


Blog

Utazáshoz tasakok -

Utazáshoz tasakok - "hát igen.., látszik, hogy ez másnak is ízlik..."

"Nagyon praktikus volt az egész út alatt" - meséli a feleség..., "reggel egy órával több időnk volt magunkra, helyi élményekre, és nem utolsó sorban a költségeink is lényegesen alacsonyabbak lettek, hiszen Japán nem olcsó..."
Kikapcsolódni, feltöltődni - ezért választották a Felkelő Nap Országát...az utazás előtt már bőven fogytak a programunkban: a feleség 12 kg-ot, a férfi 21 kg-ot. Érthető, hogy a már megszerzett egészséget meg akarták tartani.

TOVÁBB »

Utazás 2.

Utazás 2. "és akkor belém eshetnél, s el is vihetnél"(Rúzsa Magdi)

"Átültem egy másik székbe...."
" A fejre vigyázzatok!" szólt a szimpatikus, szakállas sofőr srác...
Beültek a hátsó ülésre, meglódult a kis háromkerekű, pontosan olyan hangon, mint egy régi trolibusz. Ekkor éri a következő döbbenet, ahogy haladnak át a hídon, függesztőművön rengeteg ember,... igazi piknik hangulat, ...a naplemente nézők eddig soha észre nem vett serege. Bevillan egy gondolat: "csak kijönni a Szabadság hídra - naplementét nézni??? Micsoda program!!!!

TOVÁBB »

Rendelő -

Rendelő - "Doktor úr, mindenképpen azt szeretném ha Ön jönne hozzánk..."

"Ha visszagondolok arra a pillanatra, egy év után, most is kiráz a hideg..." (János bácsi) Délelőtti rendelés...
Sok sietős, fáradt, nyűgös ember... köhögés, hasfájás, .... egyszer csak csörög a telefon, János bácsi az.
" Doktor Úr az éjjel meghalt a feleségem, jöjjön ki arra kérem!"  "Természetesen megyek János bácsi, a rendelés után..., fél egy fele érek oda, ha ez nem hosszú várakozás..."- a hangja izgatott, szinte remeg....

TOVÁBB »