Köszönjük!

 

Sikeres időpontfoglalásáról visszaigazoló üzenetet küldtünk email címére.

 

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy

Fotó: Köszönjük!

  • a 30 vagy 60 perces  konzultációra történő foglalást KIZÁRÓLAG azon páciensek esetében tudjuk fogadni, akik  a MEDFOOD ORVOSI DIÉTA PROGRAMOK  egyikét (orvosi konzultációval együtt) már megvásárolta  vagy

  • olyan érdeklődő, aki a 20 perces MEDFOOD ORVOSI DIÉTA PROGRAMOK tájékoztató konzultációján szeretne részt venni.

 

MINDEN EGYÉB ESETBEN KÉRJÜK, HÍVJA ÜGYFÉLSZOLGLATUNKAT!

  Tel:  06-70-424-3497


Blog

Életmódváltás lépésről-lépésre

Életmódváltás lépésről-lépésre

A világszerte tapasztalható elhízás növekedése egyre inkább előtérbe hozza a diétázás szükségszerűségét és észleli a fogyókúra program fontosságát. Egyre többen látják be, hogy a túlsúly számos krónikus betegség előszobája. Ha hosszú egészséges életet akarunk élni, akkor meg kell válogatnunk, hogy mit eszünk meg a szépen terített asztalról, az élelmiszer boltok gazdag kínálatából.

TOVÁBB »

A legfontosabb magas fehérjetartalmú ételek

A legfontosabb magas fehérjetartalmú ételek

Szervezetünk jókora része fehérjéből és mint tudjuk testünk több mint fele vízből áll. Az már kevésbé ismert tény, hogy a víztartalmat követően a második legfontosabb összetevőnket a fehérjék alkotják. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy napi fehérje bevitelünk fehérjedús élelmiszer legyen, mely meghatározott összetételű és mennyiségű. 

TOVÁBB »

Hogyan működik a májdiéta?</br>Mit érdemes tudni róla?

Hogyan működik a májdiéta?
Mit érdemes tudni róla?

A mai rohanó, stresszekkel teli életünkben - látva a rohamosan emelkedő zsírmáj „járványt” -  a zsírmáj diéta, amit más néven epe diétának, májvédő diétának is neveznek egyre nagyobb hangsúlyt kap. A májdiéta egy olyan májkímélő étrendből áll, ami segíti az egyik legfontosabb szervünk regenerálódását és egészségesebbé válását.

TOVÁBB »