Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

Rólunk mondták

"Legyen ez a rész itt olyan, mint egy vendégkönyv egy izgalmas kiállításon…, vagy akár egy felejthetetlen esküvőn…, ahol a program végén boldogan írjuk le mindazt a csodát, és szépséget, amit átélhettünk.
Engedjék meg nekünk, hogy kinyissuk Önök előtt a mi kis „vendégkönyvünket” és megosszuk azokat a gondolatokat, véleményeket, amiket kedves pácienseink Rólunk mondtak…"

 

 •  „Mindenkinek figyelmébe ajánlom” Szabó T. (42 éves)

 

 • Nagyon kedves, segítőkész, motiváló csapat! Finom ételek és olvadnak le a kilók. Sokat köszönhetek nekik! Mindenkinek ajánlom!!!!!!” Anna G. (48 éves)

 

 • „Profi és megbízható csapat!” Zemplén Zs. (52 éves)

 

 • „Lelkileg is szuperül éreztem magam, a diéta elejétől is, és azóta is.  Nem csak a zsugorodó ruhaméret miatt, tényleg jobban érzem magam a bőrömben. Energikus vagyok és vidám. A munkámban és családdal is sok pozitív változás jött: úgy érzem, ez részben a megemelkedett energiaszintem és önbizalmam miatt is van.  A férjem is elirigyelte az eredményt, ő is nekifut :). Mindenkinek jó szívvel ajánlom a PRODIMED diétát; aki nem hiszi, hogy sikerülhet, az fog a legjobban meglepődni. Csak be kell tartani az orvos utasításait. :)” Helmeczi E. (42 éves)

 

 • „Édesapám javaslatára és felkészítése alapján kezdetem el a MedFood programot. Ennek eredményeképpen 3 hónap alatt 13 kilogrammot fogytam. A program teljesítése nem okozott különösebb nehézséget, nem éreztem kibírhatatlan éhséget, az ételek finomak és változatosak. Egy-két hét után már több energiám lett a munkavégzésemhez, frissebben tudtam mozogni, és megszűnt a gyermekkorom óta tartó horkolásom is. Rám jönnek az érettségi óta nem használt ruháim, visszafiatalodtam, energikus és vidám vagyok Hálás vagyok a MedFood programnak a sikeremért és köszönöm a segítséget!” Medgyesi Zs. (26 éves)

 

 • 2018-ban elkezdtem a MedFood programot, Dr Medgyesi János vezetésével, a kezdeti szkepticizmusom hamar lelkesedésbe változott miután tapasztaltam, hogy hónapról, hónapra tényleg megtörténik az előre tervezett fogyás. Nagyon jó volt, hogy nem kellett azon gondolkodnom, hogy mit ehetek, vagy nem ehetek. Feleségem rendkívül változatosan tudta elkészíteni a tasakok tartalmát, megfelelő zöldség köretet választva hozzá, valóban nem voltam éhes, és a munkámat egyre nagyobb sebességgel és hatékonysággal tudtam elvégezni. Immár közel másfél éve, hogy 66 kilóval (208 kg – 142kg) vagyok könnyebb, az életem teljesen megváltozott, könnyebb lett. Köszönöm a MedFood csapatának, és Dr Medgyesi János a támogatást!  Szabadszállási M. (58 éves)

 

 • „Fiatal koromban mindig sportoltam, így soha nem volt problémám a kilókkal. Az évek múlásával sajnos ez megváltozott. 50 éves korom után egyre könnyebben jöttek fel a kilók, amit nehezen tudtam elfogadni. Egy kedves barátom ajánlotta a MedFood Életvezetési Programot, amit azonnal kipróbáltam. A fogyókúra nagyon könnyen tartható volt, nem okozott semmilyen szenvedést és nem éreztem úgy, hogy le kell bármiről is mondanom, mivel az ételválaszték színes palettája közül könnyen választottam az édes és a sós ételek közül. Már az első héten fantasztikus volt az eredmény, ami erőt adott, hogy végig csináljam a kitűzött cél eléréséig. 3 hónap alatt 12 kg-t adtam le, boldogság mindennap a tükörben a régi alakomat látni.  Dr Medgyesi János személyében egy különleges embert ismertem meg, öröm, hogy létezik még ilyen igazi nagybetűs EMBER! A MedFood diétát mindenkinek meleg szívvel ajánlom!” Bíró A. (56 éves)

 

 • „Ez a diéta megmutatta nekem az utat a fogyáshoz és az új életstílushoz. Örülök, hogy kipróbáltam és végig csináltam. Köszönet a MedFood-nak és a doktor úrnak. Aki gondolkodik rajta, hogy elkezdje-e, annak üzenem, hogy ne hezitáljon!” Fekete L. (42 éves)

 

 • „A diéta ideje alatt remekül éreztem magam és nagyon motivált voltam. A változás mind az alakomban, mind pedig az egészségi állapotomban, amelyet a diétának köszönhetően elértem hihetetlen. Nagyon köszönöm a MedFood diétának a segítséget a fogyásomban. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Keresztes R. (46 éves)

 

 • „Amikor elkezdtem a diétát, őszintén mondom, hogy nem is akartam elhinni, hogy működhet... De úgy döntöttem, hogy ha nem próbálom ki sosem fog kiderülni. A diéta elkezdése remek döntés volt számomra. A diétának köszönhetően megabiztosabb lettem és ennek eredményeképpen a magánéletemben is hatalmas változás következett be. Csakis köszönettel tartozom és mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, mertérdemes.” Aranyosi G. (36 éves)

 

 • „Tavasszal kezdtem bele a fogyókúrámba, mert a télen a kilók valahogy észrevétlenül feljöttek. Abban reménykedtem, hogy esetleg nyárra már újra csinosnak érezhetem magam a ruháimban. Doktor úrral konzultáltam és azonnal belevágtam. Ezúton is köszönöm a támogatást és a nagyszerű tanácsokat. A PRODIMED fogyókúra 6 hete alatt nem éheztem, bátran fogyasztottam az ízletes termékeket és a megadott zöldségeket, megtanultam az ételeket másképpen és ízletesen elkészíteni. El vagyok ragadtatva a látványos eredménytől, 8 kg-tól szabadultam meg. És ami fantasztikus, hogy nem az izomzat ment le, hanem a zsír. Őszintén tudom mindenkinek ajánlani. A barátnőim, akik nem nagyon hittek a sikeremben, most csak irigykednek és sajnálják, hogy nem együtt kezdtünk bele. Nyárig még van idejük arra bíztattam őket, hogy vágjanak bele, van esélyük.  Szívből ajánlom!” Martonicz G. (46 éves)

 

 • "A Prodimed diétát egyik barátom ajánlotta nekem. Gyorsan utánanéztem az internetes oldalukon, és bizalmat szavaztam meg nekik és annak ellenére, hogy cukorbeteg vagyok, mindenképpen ki akartam próbálni. Mindent részletesen megbeszéltem az orvossal, és abban egyeztünk meg, hogy rendszeresen vizsgálatokon veszek részt és mindent eredményemet folyamatosan figyelni ellenőrzünk. Az eredmények mindkettőnk számára szinte sokkoló volt. A Fogyókúra ideje alatt a vércukorszintem szinte normában volt. Nagyon jól éreztem magam, sokkal több energiám volt és a kilók is látványosan mentek le rólam. 12 hét alatt 21 kg-t fogytam. Szinte mondhatom, hogy az életem megváltozott, minden könnyebb, nem vagyok olyan fáradékony, rendszeresen szobabiciklizek, vagy sétálok és többet energiával tudok az unokámmal játszani. nagyon sokat köszönhetek a Medfood csapatnak a segítségükért és a támogatásukért! "Tiszainé Kis E. (54 éves)

 

 • "Végre egy korrekt, profi ügyfélszolgálat" (H.R)