Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A MedFood Életvezetési és Tanácsadó Kft. 2015 óta egységes orvosi protokoll alapján működő rendszert alkalmaz a testsúlyfelesleg és az életmódváltás kezelésére. A program célja, hogy választható és egészséges módot kínáljon lefogyni szándékozó pácienseinknek, elkerülve megszokott ételeik utáni sóvárgásukat. Mindezt egy kialakítandó egészséges életforma elérése érdekében tesszük.

A Kft. ügyvezető orvosigazgatója Dr. Medgyesi János, több mint 5 éve kezel fogyni vágyókat. Az irányítása alatt lefogyott páciensek száma meghaladja az 500-at. Az esetek nagy részében a Programban való részvételt túlsúly okozta betegség indokolja. De van aki csak szépészeti alakváltozásra vágyik és ezért kezdte el diétánkat.

Az orvosigazgató szakmai felügyelete mellett kiépült országos hálózatban egyre több orvoskolléga és egészség-szakember választja programunkat páciensei kezelésére.

Orvosigazgatónkról tudjon meg többet Facebook oldalán : Medgyesi János háziorvoslás - természetesen

Keresés