FRISS SALÁTA RÓKAGOMBÁVAL 1 FÁZIS

Hozzávalók:

✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré vagy röszti
✓ 150 gramm saláta
✓ 200 gramm friss spenót
✓ 200 gramm rókagomba
✓ néhány szem koktélparadicsom félbe vágva
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓ só és bors

Elkészítés:

✓ Megtisztítjuk a gombákat, a kisebbeket egyben hagyjuk, a nagyobbakat kettévágjuk majd papírtörlővel leitatjuk róla a nedvességet.
✓ Olívaolajban 10-15 percig magas hőfokon sütjük, amíg a nedvesség el nem párolog. Kiszedjük őket a serpenyőből, és félretesszük.
✓ Összekeverjük a saláta alapanyagokat, ízesítjük sóval és borssal, meglocsoljuk pár csepp olívaolajjal.
✓ Tányérra halmozzuk a salátát, a tetejére pedig a sült rókagombát.
✓ Készíthetünk hozzá PRODIMED krumplipürét vagy rösztit a dobozon feltüntetett elkészítési javaslat szerint.

 
 

 

Fotó: FRISS SALÁTA RÓKAGOMBÁVAL 1 FÁZIS

 

 

 

 


Receptek

Az igazán finom és változatos ételek elkészítéséhez

A Prodimed ételek:

Medfood

Gyors és könnyű elkészítés

Bővebben »
Medfood

Változatos
ízvilág

Bővebben »
Medfood

Vitaminok, Étrendkiegészítők

Bővebben »

Medfood

Prémium kategória, megbízható bevizsgált minőség

Medfood

Hasznos tanácsok

Bővebben »
Medfood

Diéta esetén fogyasztásuk csak orvosi felügyelettel lehetséges!

Segítünk Önnek választani! Ügyfélszolgálatunkon keresztül telefonon is tájékozódhat, és megrendelheti az Önnek megfelelő csomagot! Minden munkanap x-xx óráig állunk rendelkezésére.