HALLEVES BURGONYÁVAL 5 FÁZIS

Hozzávalók:

✓ 400 g tőkehal filé
✓ 350 g burgonya
✓ 2 fej hagyma
✓ 3 evőkanál napraforgóolaj
✓ 1 csomag friss leveszöldség keverék
✓ 1,2 l halászlé alap
✓ 15 g petrezselyem

 

Elkészítés:

✓ Meghámozzuk a burgonyát, kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk.
✓ Az olajat egy serpenyőben megmelegítjük, a hagymát a leveszöldségekkel 3 percig pároljuk benne. Hozzáadjuk a burgonyát, és további 2 percig főzzük.
✓ Hozzáadjuk a hal kivételével a többi alapanyagot és felfőzzük kb. 15 perc alatt.
✓ Finomra vágjuk a petrezselymet.
✓ Beletesszük a halat is, és kb. 8 percig főzzük.
✓ Ízesítjük borssal és petrezselyemmel.

Fotó: HALLEVES BURGONYÁVAL 5 FÁZIS


Receptek

Az igazán finom és változatos ételek elkészítéséhez

A Prodimed ételek:

Medfood

Gyors és könnyű elkészítés

Bővebben »
Medfood

Változatos
ízvilág

Bővebben »
Medfood

Vitaminok, Étrendkiegészítők

Bővebben »

Medfood

Prémium kategória, megbízható bevizsgált minőség

Medfood

Hasznos tanácsok

Bővebben »
Medfood

Diéta esetén fogyasztásuk csak orvosi felügyelettel lehetséges!

Segítünk Önnek választani! Ügyfélszolgálatunkon keresztül telefonon is tájékozódhat, és megrendelheti az Önnek megfelelő csomagot! Minden munkanap x-xx óráig állunk rendelkezésére.