PÁROLT BÁRÁNY 2 FÁZIS

Hozzávalók:

✓ 100 g bárányfilé
✓ 1 zellerszár
✓ ½ fej vöröshagyma
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓ 1 babérlevél
✓ 1 ág koriander
✓ 1 teáskanál őrölt koriander
✓ 200 ml PRODIMED húsleves
✓ bors és só

 

Elkészítés:

✓ A zellerszárat apró szeletekre vágjuk.
✓ Apróra vágjuk a hagymát.
✓ A bárányhúst felkockázzuk, megszórjuk borssal, sóval és őrölt korianderrel.
✓ Az olívaolajat egy serpenyőben felhevítjük, a hagymát és a zellert nagy lángon megpirítjuk, beletesszük a húst, ezt is lepirítjuk.
✓ Mérsékeljük a lángot, hozzáadjuk a babérlevelet és a húslevest, tovább főzzük még legalább 1 órán keresztül.
✓ Megszórjuk apróra vágott korianderrel. PRODIMED krumplipürét tálalunk mellé.

 

Fotó: PÁROLT BÁRÁNY 2 FÁZIS


Receptek

Az igazán finom és változatos ételek elkészítéséhez

A Prodimed ételek:

Medfood

Gyors és könnyű elkészítés

Bővebben »
Medfood

Változatos
ízvilág

Bővebben »
Medfood

Vitaminok, Étrendkiegészítők

Bővebben »

Medfood

Prémium kategória, megbízható bevizsgált minőség

Medfood

Hasznos tanácsok

Bővebben »
Medfood

Diéta esetén fogyasztásuk csak orvosi felügyelettel lehetséges!

Segítünk Önnek választani! Ügyfélszolgálatunkon keresztül telefonon is tájékozódhat, és megrendelheti az Önnek megfelelő csomagot! Minden munkanap x-xx óráig állunk rendelkezésére.