KARFIOLPÜRÉ HÚSGOMBÓCCAL 2 FÁZIS

Hozzávalók:

✓ 1 tasak PRODIMED krumplipüré
✓ 100 g sós vízben főtt karfiol
✓ 100 g sovány darált marhahús
✓ 150 g paradicsom püré
✓ 1 evőkanál olívaolaj
✓ bazsalikom és oregánó
✓ bors, tengeri só
✓ 2 gerezd fokhagyma

 

Elkészítés:

✓ Gombócokat készítünk a darált marhahúsból, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd forró olajban kisütjük.
✓ Hozzáadjuk a paradicsompürét, valamint a fűszereket, sót, borsot és fokhagymát, majd feltesszük főni alacsony lángon.
✓ A főtt karfiolt villával összetörjük.
✓ Elkészítjük a PRODIMED krumplipürét a dobozon feltüntetett leírás szerint és hozzákeverjük a karfiolhoz.
✓ A pürét a húsgombóc mellé tálaljuk egy tányérra.

 
 

Fotó: KARFIOLPÜRÉ HÚSGOMBÓCCAL 2 FÁZIS


Receptek

Az igazán finom és változatos ételek elkészítéséhez

A Prodimed ételek:

Medfood

Gyors és könnyű elkészítés

Bővebben »
Medfood

Változatos
ízvilág

Bővebben »
Medfood

Vitaminok, Étrendkiegészítők

Bővebben »

Medfood

Prémium kategória, megbízható bevizsgált minőség

Medfood

Hasznos tanácsok

Bővebben »
Medfood

Diéta esetén fogyasztásuk csak orvosi felügyelettel lehetséges!

Segítünk Önnek választani! Ügyfélszolgálatunkon keresztül telefonon is tájékozódhat, és megrendelheti az Önnek megfelelő csomagot! Minden munkanap x-xx óráig állunk rendelkezésére.