Páciens együttmükődési program (Pep)

           

Fontosnak érezzük, hogy meghallgassuk és mások számára is tapasztalatként megosszuk minden Páciensünk véleményét és sikertörténetét a MedFood Testsúlycsökkentő- és Életvezetési Programról.
 

 

Fotó: Páciens együttmükődési program (Pep)

Ennek érdekében létrehoztuk a: Páciens Együttműködési Programot (PEP),
melynek részvételében szeretnénk Önt is ösztönözni.

Mit is jelent ez valójában?
Fontos számunkra, hogy az eddig elért sikerében tovább tudjuk támogatni, illetve motiválni Prodimed ételcsomag ajándékunkkal (40.000,- Ft értékű termék), amennyiben Ön is segíti további munkánkat.
Mit kell ehhez tennie?
Ossza meg velünk fogyásának sikerét és készítsen ELŐTTE/UTÁNA fényképeket.
Amennyiben vállalkozik a „Fogyásom története lépésről-lépésre” elnevezésű adatlap megírására és a diéta megkezdésekor (ELŐTTE) és a testsúlyának min. 15% -t elérő (UTÁNA) súlyvesztés állapotában készült fotó elkészítésére, (akár arccal akár anélkül), és cégünk online illetve offline fórumain történő megjelenítéséhez, akkor közel 40.000Ft értékű PRODIMED ételcsomag ajándékkal (tartalma: 30 tasak vegyes étel, 4db tejes ital, 1 db shaeker  és 1 db multivitamin) köszöni meg a PEP-ben való részvételét.
Ha a Páciens Együttműködési Programunk felkeltette érdeklődését, kérjük olvassa el a csatolt tájékoztatónkat, ahol lépésről-lépésre leírjuk a teendőket, látogasson el a www.medfood.hu/pep vagy keressen minket a Facebook oldalon.


Blog

Életmódváltás lépésről-lépésre

Életmódváltás lépésről-lépésre

A világszerte tapasztalható elhízás növekedése egyre inkább előtérbe hozza a diétázás szükségszerűségét és észleli a fogyókúra program fontosságát. Egyre többen látják be, hogy a túlsúly számos krónikus betegség előszobája. Ha hosszú egészséges életet akarunk élni, akkor meg kell válogatnunk, hogy mit eszünk meg a szépen terített asztalról, az élelmiszer boltok gazdag kínálatából.

TOVÁBB »

A legfontosabb magas fehérjetartalmú ételek

A legfontosabb magas fehérjetartalmú ételek

Szervezetünk jókora része fehérjéből és mint tudjuk testünk több mint fele vízből áll. Az már kevésbé ismert tény, hogy a víztartalmat követően a második legfontosabb összetevőnket a fehérjék alkotják. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy napi fehérje bevitelünk fehérjedús élelmiszer legyen, mely meghatározott összetételű és mennyiségű. 

TOVÁBB »

Hogyan működik a májdiéta?</br>Mit érdemes tudni róla?

Hogyan működik a májdiéta?
Mit érdemes tudni róla?

A mai rohanó, stresszekkel teli életünkben - látva a rohamosan emelkedő zsírmáj „járványt” -  a zsírmáj diéta, amit más néven epe diétának, májvédő diétának is neveznek egyre nagyobb hangsúlyt kap. A májdiéta egy olyan májkímélő étrendből áll, ami segíti az egyik legfontosabb szervünk regenerálódását és egészségesebbé válását.

TOVÁBB »