Páciens együttmükődési program (Pep)

Fotó: Páciens együttmükődési program (Pep)

Páciens együttmükődési program (Pep)

Páciens együttmükődési program (Pep)

Fotó: Páciens együttmükődési program (Pep)

           

Fontosnak érezzük, hogy meghallgassuk és mások számára is tapasztalatként megosszuk minden Páciensünk véleményét és sikertörténetét a MedFood Testsúlycsökkentő- és Életvezetési Programról.
 

 

Ennek érdekében létrehoztuk a: Páciens Együttműködési Programot (PEP),
melynek részvételében szeretnénk Önt is ösztönözni.

Mit is jelent ez valójában?
Fontos számunkra, hogy az eddig elért sikerében tovább tudjuk támogatni, illetve motiválni Prodimed ételcsomag ajándékunkkal (40.000,- Ft értékű termék), amennyiben Ön is segíti további munkánkat.
Mit kell ehhez tennie?
Ossza meg velünk fogyásának sikerét és készítsen ELŐTTE/UTÁNA fényképeket.
Amennyiben vállalkozik a „Fogyásom története lépésről-lépésre” elnevezésű adatlap megírására és a diéta megkezdésekor (ELŐTTE) és a testsúlyának min. 15% -t elérő (UTÁNA) súlyvesztés állapotában készült fotó elkészítésére, (akár arccal akár anélkül), és cégünk online illetve offline fórumain történő megjelenítéséhez, akkor közel 40.000Ft értékű PRODIMED ételcsomag ajándékkal (tartalma: 30 tasak vegyes étel, 4db tejes ital, 1 db shaeker  és 1 db multivitamin) köszöni meg a PEP-ben való részvételét.
Ha a Páciens Együttműködési Programunk felkeltette érdeklődését, kérjük olvassa el a csatolt tájékoztatónkat, ahol lépésről-lépésre leírjuk a teendőket, látogasson el a www.medfood.hu/pep vagy keressen minket a Facebook oldalon.


Ismerje meg diétás programjainkat

Medfood

Testsúlycsökkentő Orvosi Diéta

Testsúlycsökkentő Orvosi Diétánkat Önnek ajánljuk, ha túlsúlya következtében kényelmetlenül érzi magát, esetleg emiatt egészségügyi problémákkal küzd, vagy egyszerűen szeretne lefogyni, egészségesebb életet élni. A program alapja a folyamatos orvosi kontroll, mellyel már rövid idő alatt is maximális biztonságban érhet el látványos eredményt.

A fogyással párhuzamosan végigkísérjük Önt egy teljes életmódváltáson, így segítünk abban is, hogy az eredmény valóban tartós legyen. Prémium minőségű, ételeink között biztosan megtalálja majd a legjobban tetsző ízvilágot. Igazán változatos, személyre szabott étrendjével a diéta sem lesz unalmas.

Medfood

Műtét Előtti Orvosi Diéta

Műtét Előtti Orvosi Diétánkat kifejezetten Önnek dolgoztuk ki ha tervezett műtét előtt áll, de jelenlegi testsúlya akadályozza a beavatkozást, vagy megnehezíti a beavatkozást követő gyógyulási folyamatot. Segítségünkkel biztonságosan, további egészségkárosodás nélkül, megerősített immunrendszerrel érheti el a szükséges testsúlyt a kitűzött műtét időpontjára.

Medfood

Májregeneráló Orvosi Diéta

A MedFood Májregeneráló Orvosi Diéta programjának alkalmazásával egy egészségesebb életmódra tér át, így májának elzsírosodottsága – ultrahangos és vérvételi vizsgálatokkal ellenőrzötten - mérhetően csökkeni fog, miközben testsúlya és testösszetétele is kedvezően változik a program során.

Azért, hogy biztosan és biztonságosan elérje a kitűzött májgyógyulást, a személyre szabott program teljes időtartama alatt orvosi támogatást és folyamatos kontrollt nyújtunk. A májregeneráló étkezéshez a Prodimed tasakos ételeit használjuk, melyek változatos ízvilágainak köszönhetően a program nem lesz monoton és unalmas.

Blog

Gyomorszűkítés: A gyomorszűkítő műtétek és a gyomorszűkítés ára

Gyomorszűkítés: A gyomorszűkítő műtétek és a gyomorszűkítés ára

A túlsúly csökkentésének jelenleg két hatékony módja létezik, vagy egy pontosan megtervezett és végig vitt diéta, vagy sebész segítségével egy a gondosan megválasztott súlycsökkentő műtét. A diéta kapcsán előre meghatározzuk a naponta fogyasztható ételeket, azok mennyiségét. A műtéti megoldás vagy a gyomor térfogatát csökkenti, csökkentve ezáltal az elfogyasztható étel mennyiségét, vagy – az előbbiek mellett még - csökkenti a tápanyagok felszívódását a bélből.  

Hogyan fogyjak le? Az egészség és sikeres diéta..

Hogyan fogyjak le? Az egészség és sikeres diéta..

Rengeteg pénz van a fogyni vágyókban. Egy nap alatt az USA-ban 210 millió dollárt költenek el a különféle súlycsökkentő programokra. A worldometer adatai szerint, az egymilliárdhoz közelít az elhízottak száma a világban, a túlsúlyosok, pedig közel kétmilliárdan vannak jelenleg. Nagyon erős az iparágban a marketing - a termékek nagy része ablakon kidobott pénz.

Kövér emberek, nők és férfiak...

Kövér emberek, nők és férfiak...

Pár éve még szokatlan volt a 11o kg feletti páciens… mára az üzemorvosi vizsgálatkor a kamionsofőrök közül szinte minden 2-3-dik már átlagosan 130 kg feletti túlsúlyos ember. Teletömött bevásárlókocsik, növekvő étel adagok, illatok és bőség minden bevásárló központban. Ma már sajnos látható, hogy a lakosság 60%-a túlsúlyos, az utcán járva mindenfele elhízott emberek, kövér/túlsúlyos gyerekek.