Orvosi támogatás - Konzultációkról részletesen

Fotó: Orvosi támogatás - Konzultációkról részletesen

Orvosi támogatás - Konzultációkról részletesen

Orvosi támogatás - Konzultációkról részletesen

Fotó: Orvosi támogatás - Konzultációkról részletesen

Kutatások igazolták, hogy orvosi segítséggel háromszor könnyebb lefogyni.

A MedFood Program alapvető eleme a folyamatos orvosi kontroll, melynek segítségével pontosan nyomon követhetjük a fogyása előrehaladását és egészségi állapotát.

Mosolygó arcok a rendelőben, örömmel várt orvos/páciens találkozások, sugárzó beszélgetések. Ugye jó lenne, ha Ön is részese lehetne egy ilyen élménynek! Ismerje meg azt érzést, amikor eddigi súlyfeleslegét könnyen, erőfeszítés nélkül adja le! A bátorító orvos szakmai támogatása mellett átalakul életvezetése, megismeri eddigi rejtett érzéseit, motivációit és megtanulja Önmagát előtérbe helyezni a saját egészsége érdekében!

KONZULTÁCIÓK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

0

Program ismertető 20 perces ingyenes orvosi konzultáció

A testsúlycsökkentés összetett folyamat ezért fontos, hogy amennyiben kérdése lenne Programunkkal kapcsolatban válassza ingyenes konzultációnkat, ahol személyes vagy online találkozás keretében teheti fel kérdéseit szakembereinknek illetve megismerkedhet Programunkkal.

Megtudhatja, hogy az Ön esetében a MedFood Diet Program meddig fog tartani, hogyan lehet elkezdeni, mi történik a rendszeresen szedett gyógyszereivel, pontosan mennyibe kerül. Akár választ kaphat  arra, hogy eddig miért nem sikerült eredményesen leadnia felesleges testsúlyát!

BIZONYTALAN? KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!  

Semmilyen kötelezettsége nincs, amennyiben ezt az egyszeri konzultáció formát választja programunk megkezdése előtt!

 

1

Nyitó orvosi konzultáció (60 perces)

Az első és legfontosabb nyitó konzultáció alkalmával egy részletes orvosi találkozás történik, ahol meghatározásra kerül az Ön számára legmegfelelőbb MedFood Diétás Program

 • Az egészségügyi előzmények
 • eddigi zárójelentések áttekintése
 • korábbi betegségek rögzítése
 • túlsúly kialakulásának oka, időtartama
 • (műtéti körülmények)

Orvosa részletesen informálódik az Ön egészségügyi előzményeiről táplálkozási szokásairól, súlygyarapodásának történetéről, majd meghatározásra kerül az elérendő célsúly. Mindezeket követően kidolgozza az Ön személyre szabott egyéni diétáját.

Az aktuális egészségi állapot felmérés: 

 • Általános belgyógyászati vizsgálat
 • Vér, vizeletvizsgálat (vércukor, teljes vérkép, TSH, májfunkció, vesefunkció, vérzsírok, elektrolit profil, húgysav)
 • EKG (40 év felett), amennyiben a kezelőorvos szükségesnek tartja.
 • Hasi ultrahang lelet
 • Napi étkezési szokások rögzítése

Amennyiben egészségi állapota megkívánja, akkor elengedhetetlen a program megkezdése előtt - orvosa irányítása mellett - a megfelelő szakorvos bevonása annak érdekében, hogy a program alatt Ön a legteljesebb biztonságban érezze magát.

Az Ön egyénre szabott diétája

 • A program kezdetének meghatározása
 • A program hosszának, egyes fázisainak kijelölése
 • A cél meghatározása
 • A szükséges köztes konzultációk időrendjének felállítása

A nyitó orvosi konzultáció célja, hogy orvosa egy átfogó képet kapjon az Ön aktuális egészségi állapotáról, ennek érdekében feltétlenül hozza magával:

 • Korábbi zárójelentéseit, vizsgálati eredményeit, egyéb leleteit,
 • Rendszeresen szedett gyógyszereinek listáját!

Mi fog történni a konzultáció végeztével?

A konzultáció végeztével már otthonában rendelkezésére áll az első hónapra szükséges tasakos étel mennyiség, multivitamin, illetve kálium és rost tabletta. Friss zöldségek beszerzésével már kezdődhet is az átalakulás!

Amennyiben kérdése lenne, bármikor nyugodtan telefonálhat orvosának, vagy a MedFood ügyfélszolgálatának, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére, hiszen nincs lelkesítőbb, mint közösen komoly sikereket elérni!

2

Köztes orvosi konzultációk a program során (30 perces)

Több hónapos diéta esetén a következő havi ételadag megrendelése és kiküldése előtt, köztes orvosi konzultáció szükséges, ahol orvosa hónapról-hónapra megvizsgálja az Ön aktuális egészségi állapotát, dokumentálja az eddig elért eredményeket. Amennyiben Önnek kérdése, problémája merült fel diétájával kapcsolatban az elmúlt hónapban, akkor a konzultáció során megoldásokat dolgoznak ki közösen.

A köztes orvosi konzultációk része:

 • A programban való haladás ellenőrzése.
 • Testsúlymérés.
 • Haskörfogat kontroll.
 • Nyakkörfogat kontroll.
 • Aktuális egészségi állapot ellenőrzése.
 • Vérnyomás mérés, szükség esetén belgyógyászati vizsgálat.
 • Az aktuálisan szedett gyógyszerek ellenőrzése.
 • Szükség esetén kiegészítő vizsgálatok.
 • Az elmúlt időszak sikereinek, problémáinak kiértékelése.
 • Következő köztes konzultáció időpontjának kijelölése.

A köztes orvosi konzultáció végeztével meghatározásra kerül a következő hónap konkrét célja és az ehhez kapcsolódó étkezési terv.

3

Záró konzultáció (30 perces)

GRATULÁLUNK! Ön sikeresen elérte a kitűzött testsúlycsökkenést!

A záró konzultáció alkalmával rögzítjük, hogy a program indulásakor meghatározott cél sikeresen teljesítésre került, értékeljük fogyása folyamatát, elemezzük a program közben fellépett nehézségeket. A diéta alatt kialakított személyes kapcsolat alapján meghatározzuk az esetleges jövőbeni kontroll vizsgálatok idejét.

A Program sikeres teljesítése révén Ön automatikusan MedFood Klub Tag lesz., ahol egy közösséget alkotva segítünk Önnek abban, hogy megtartsa az elért testsúlyát. 

Klubtagjainknak az orvosi konzultáció már nem kötelező, de opcionálisan bármikor választható. Természetesen nem engedjük el a kezét, ha bármikor szükségét érzi, igénybe veheti orvosi támogatásunkat.

 

 


Ismerje meg diétás programjainkat

Medfood

Testsúlycsökkentő Orvosi Diéta

Testsúlycsökkentő Orvosi Diétánkat Önnek ajánljuk, ha túlsúlya következtében kényelmetlenül érzi magát, esetleg emiatt egészségügyi problémákkal küzd, vagy egyszerűen szeretne lefogyni, egészségesebb életet élni. A program alapja a folyamatos orvosi kontroll, mellyel már rövid idő alatt is maximális biztonságban érhet el látványos eredményt.

A fogyással párhuzamosan végigkísérjük Önt egy teljes életmódváltáson, így segítünk abban is, hogy az eredmény valóban tartós legyen. Prémium minőségű, ételeink között biztosan megtalálja majd a legjobban tetsző ízvilágot. Igazán változatos, személyre szabott étrendjével a diéta sem lesz unalmas.

Medfood

Műtét Előtti Orvosi Diéta

Műtét Előtti Orvosi Diétánkat kifejezetten Önnek dolgoztuk ki ha tervezett műtét előtt áll, de jelenlegi testsúlya akadályozza a beavatkozást, vagy megnehezíti a beavatkozást követő gyógyulási folyamatot. Segítségünkkel biztonságosan, további egészségkárosodás nélkül, megerősített immunrendszerrel érheti el a szükséges testsúlyt a kitűzött műtét időpontjára.

Medfood

Májregeneráló Orvosi Diéta

A MedFood Májregeneráló Orvosi Diéta programjának alkalmazásával egy egészségesebb életmódra tér át, így májának elzsírosodottsága – ultrahangos és vérvételi vizsgálatokkal ellenőrzötten - mérhetően csökkeni fog, miközben testsúlya és testösszetétele is kedvezően változik a program során.

Azért, hogy biztosan és biztonságosan elérje a kitűzött májgyógyulást, a személyre szabott program teljes időtartama alatt orvosi támogatást és folyamatos kontrollt nyújtunk. A májregeneráló étkezéshez a Prodimed tasakos ételeit használjuk, melyek változatos ízvilágainak köszönhetően a program nem lesz monoton és unalmas.

Blog

A gyomorszűkítő műtétek és a gyomorszűkítés ára

A gyomorszűkítő műtétek és a gyomorszűkítés ára

A túlsúly csökkentésének jelenleg két hatékony módja létezik, vagy egy pontosan megtervezett és végig vitt diéta, vagy sebész segítségével egy a gondosan megválasztott súlycsökkentő műtét. A diéta kapcsán előre meghatározzuk a naponta fogyasztható ételeket, azok mennyiségét. A műtéti megoldás vagy a gyomor térfogatát csökkenti, csökkentve ezáltal az elfogyasztható étel mennyiségét, vagy – az előbbiek mellett még - csökkenti a tápanyagok felszívódását a bélből.  

Hogyan fogyjak le? Az egészség és sikeres diéta..

Hogyan fogyjak le? Az egészség és sikeres diéta..

Rengeteg pénz van a fogyni vágyókban. Egy nap alatt az USA-ban 210 millió dollárt költenek el a különféle súlycsökkentő programokra. A worldometer adatai szerint, az egymilliárdhoz közelít az elhízottak száma a világban, a túlsúlyosok, pedig közel kétmilliárdan vannak jelenleg. Nagyon erős az iparágban a marketing - a termékek nagy része ablakon kidobott pénz.

Kövér emberek, nők és férfiak...

Kövér emberek, nők és férfiak...

Pár éve még szokatlan volt a 11o kg feletti páciens… mára az üzemorvosi vizsgálatkor a kamionsofőrök közül szinte minden 2-3-dik már átlagosan 130 kg feletti túlsúlyos ember. Teletömött bevásárlókocsik, növekvő étel adagok, illatok és bőség minden bevásárló központban. Ma már sajnos látható, hogy a lakosság 60%-a túlsúlyos, az utcán járva mindenfele elhízott emberek, kövér/túlsúlyos gyerekek.