Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

Orvosi támogatás

Blog
Orvosi támogatás

Orvosi támogatás

Amennyiben ételeinkkel elkezdi diétáját életmódprogramunkban orvosi tanácsadással segítjük. A súlycsökkentés biokémiai alapokon történő elkezdése, irányítása, gyógyszerek adagjainak meghatározása. A lefogyást követően élvezetes egészséges táplálkozási és életvezetési szokások közös kialakítása, az eredményesség mérése. Orvosaink tudása, támogatása, empátiája  és felkészültsége a célok eléréséhez nyújt megoldást.

Fogyás alatt

Fogyás alatt

A testsúly-csökkentés folyamata számos buktatót rejt. Elég egy kis megbicsaklás és máris csökken a motiváció, kérdésessé válik a folytatás. Ezért fontos, hogy álljon Ön mellet olyan felkészült szakember, aki a program kezdetétől a végéig kellő tapasztalattal rendelkezik mind a testi, mind a lélektani panaszok kezelésében, mint például:

Fogyás után

Fogyás után

Miután sikeresen lefogyott és elérte a program elején kitűzött célsúlyát, azt meg is kell őriznie a mindennapokban! Ehhez számos újítást , átalakítást kell végrehajtania az életében: például olyan új élvezet adó ételek készítését kell megtanulnia, amelyeket korábban nem ismert. Ehhez számos új ismeretre lesz szüksége, mint például: