Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát. Elfogadom
Menü

Műtét után

Műtét utáni programjainkat (1- 8 hét) tervezetten, orvosi konzultáció alapján javasoljuk. A műtét utáni programjaink célja, hogy a beavatkozás utáni napoktól kezdve a páciens által fogyasztott ételek tartalmazzák a szervezet harmonikus működése és a gyorsabb felépülés szempontjából kiemelt fontosságú fehérjéket, különösen az un. esszenciális aminosavakat, ezzel párhuzamosan azonban biztosítva a kellően alacsony szénhidrát bevitelt. A megfelelő tápanyagösszetétel révén érjük el, hogy csökken a frissen operált szervezetben a gyulladások, komplikációk iránti fogékonyság.

1 hetes műtét utáni program : menüért kattintson

2 hetes műtét utáni program: menüért kattintson

3 hetes műtét utáni program: menüért kattintson

4 hetes műtét utáni program: menüért kattintson

8 hetes műtét utáni program : Amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni 8 heti ételadagját, kérjük hogy kattinson a  4 hetes menüre és rendelésnél 2 db ra módosítsa a mennyiséget.

Fontos tudnia! A Medfood Kft. programjainak alkalmazásával Ön is hatékonyan hozzájárulhat testének gyorsabb felépüléséhez, egészsége javulásához!

A műtét utáni diétás programjainkra javasolt már jóval a tervezett műtét előtt felkészülni, ennek érdekében válassza ingyenes konzultációnkat, kattintson !

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés