Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát. Elfogadom
Menü

Műtét előtt

A legfrissebb nemzetközi kutatások egyértelműen igazolták, hogy azok a túlsúlyos páciensek, akik tervezett műtéteik előtt - állapotuktól függően - orvosi javaslatra: 1-4 hetes műtét előtti diétát tartottak, lényegesen jobb egészségi állapotban estek át a tervezett orvosi beavatkozásukon, mint azok, akik változatlan étkezési szokások mentén kerültek műtétjükre.

A műtét előtti programok alapja a jelentős napi szénhidrátbevitel korlátozás, a fehérje mennyiségének és összetételének (lásd esszenciális aminosavak napi összetétele) pontos meghatározása. Ennek következtében a műtét időpontjára kedvezőbb anyagcsere állapot alakul ki, a páciensek általános hangulata lényegesen javul, a vérnyomás és a vércukor értékek stabilizálódnak, a légzés, a szervezet oxigenizáltsága jelentősen javul, mindezek eredményeképpen a sebgyógyulás csökken.

A külöböző hosszúságú menükért, kattintson rá és rendelje meg az alábbiakat:

1 hetes műtét előtti program

2 hetes műtét előtti program

3 hetes műtét előtti program

4 hetes műtét előtti program

Amennyiben tervezett műtétje kapcsán programunk felkeltette érdeklődését, válassza ingyenes orvosi konzultációnkat – kattintson!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés