Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát. Elfogadom
Menü

Műtéti diétás programok

Amennyibe már megvan műtétjének konkrét időpontja, vagy csak éppen fontolgatja, hogy végre kell majd hajtani egy szükséges orvosi beavatkozást, akkor kezdődhet a tervezés, a felkészülés!

A Medfood Kft. orvosi felügyelettel végezhető programjai között kiemelt jelentőségűek a műtét előtti és utáni étkezési programok – ezek orvosi fontosságát – a túlsúly világméretű növekedésével kapcsolatosan a nemzetközi szakirodalom is egyre jobban kiemeli.

  • A műtét előtti programok, egyéni állapot mérlegelése alapján 1-4 hetes időtartamúak, ennek meghatározására javasolt igénybe venni ingyenes konzultációnkat! Étkezési programjaink révén Ön kedvezőbb egészségi állapotban kerülhet a tervezett műtétjének időpontjára,
  • A műtét utáni programok lehetővé teszik, a gyógyulása lerövidülésének szempontjából kiemelten fontos fehérjék megfelelő napi mennyiségben és elegendő ideig kerüljenek bevitelre, eközben kellő figyelmet fordítva a szénhidrát, zsír és rost bevitelre.

A műtéthez kapcsolódó 1-4 hetes programjaink alkalmazása révén Ön is tevőlegesen hozzájárul ahhoz, hogy szervezete a lehető legjobb formában legyen éppen akkor, amikor az kiemelten szükséges. 

Keresés