Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát. Elfogadom
Menü

PEP szabályzata és feltétele

 1. Páciens Együttműködési Program (továbbiakban: PEP) tulajdonosa és üzemeltetője a MedFood Kft. (székhely: 2045. Törökbálint Liget utca 8.) (továbbiakban: Üzemeltető), aki a www.medfood.hu oldalon webshopot üzemeltet és többek között a MedFood Testsúlycsökkentő - és Életvezetési Programhoz (továbbiakban: MTÉP) szükséges termékeket értékesít.
 2. Üzemeltető, MedFood speciális Páciens Együttműködési Programot (továbbiakban PEP) kínál.
 3. A termékeket vásárló azon vevők (továbbiakban: Páciensek), akik orvosi felügyelet mellett végzik diétájukat és csatlakoznak a PEP-hez ajándék ételcsomagban részesülhetnek.
 4. A részvétel feltételei:
  1. Páciens által kitöltött és aláírt Páciens Együttműködési Program Részvételi és hozzájáruló nyilatkozat” (1.sz melléklet). Ebben a Páciens tudomásul veszi és hozzájárulását adja ahhoz, hogy az Üzemeltető a páciens által beküldött „Fogyásom sikere, története” elnevezésű adatlapot és Fotókat webes felületein, közösségi oldalain és az Üzemeltető egyéb offline marketing eszközökön nyilvánosságra hozza.
  2. Páciens által aláírt, valamint kezelőorvosa által pecséttel és aláírással igazolt „Páciens Együttműködési Program Fogyásom sikere, története” című adatlap (2.sz melléklet) A „Fogyásom sikere, története” bizonyítja, hogy a Páciens a MTÉP alkalmazásával 15%-ot vesztett eredeti testsúlyához képest. A „Fogyásom sikere, története” adatlap tartalmazza: a Páciens által megírt és diétája közben megélt személyes érzéseket, tapasztalásokat és élményeket, azaz a diéta alatti történetét.
  3. ELŐTTE /UTÁNA Fotók készítése, melyeknek meg kell felelniük az alábbi feltételeknek:
 • szemből és / vagy oldalról kell készíteni
 • a teljes fotó kb. 70%-t töltse ki az alakja
 • a teljes testnek láthatónak kell lennie fejtetőtől térd alattig
 • fehérneműben vagy fürdőruhában, illetve testhez álló ruhában készüljenek
 • megfelelő felbontásúnak, jó minőségűnek kell lenniük, nem lehetnek homályosak
 • nem szerepelhet más tárgy, felirat (ételek, italok, újságok, logók stb.) rajta
 1. A Páciens tudomásul veszi és elismeri, hogy a „Fogyásom sikere, története” adatlapban elküldött információk és Fotók a valóságnak megfelelnek.
 2. PEP részvételi feltételeit biztosító dokumentumokat az alábbi módon kell eljuttatni üzemeltetőhöz:
  1. Postai úton: MedFood Kft. 2045 Törökbálint Liget utca 8. címre

„Fogyásom sikere, története” adatlap aláírt eredeti példányát, 

„Részvételi és hozzájáruló nyilatkozat” aláírt, eredeti példányát,

„PEP adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat” aláírt eredeti példányát

 1. Elektronikus úton: info@medfood.hu email címre

„ELŐTTE /UTÁNA” fotókat

 1. Az Üzemeltető - a Páciens által hiánytalanul és a fenti feltételeknek megfelelően kitöltött „Fogyásom sikere, története” adatlap , „Részvételi és hozzájárulási nyilatkozat”. és az ELŐTTE /UTÁNA Fotók Üzemeltetőhöz történő megérkezése után -10 munkanapon belül Páciensnek megküldi a Prodimed Ajándék Csomagot, mely tartalmaz 30 zacskó különböző ízű Prodimed ételt, 4 darab Prodimed tejshaket, 1 shakert és 1 doboz Prodimed Multivitamint.
 2. Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a „Fogyásom sikere, története” adatlapot”, illetve a fotókat nem hozza nyilvánosságra, de az ajándékcsomag ebben az esetben is megilleti pácienst, vissza nem kérhető
 3. Ügyfél által írásban, a MedFood Kft. 2045 Törökbálint Liget utca 8. címre megküldött nyilatkozattal visszavonhatja a PEP programba való részvételi szándékát, részvételét.
 4. Ha az Ügyfél visszavonja a „Fogyókúrám sikere, története”, illetve a Fotók nyilvánosságra hozatalához és felhasználásához adott beleegyezését, az Üzemeltetőnek joga van ahhoz, hogy a Történetet a következő egy évben ne vegye le saját internetes felületeiről, illetve a nyomtatott marketing eszközeiről.

PEP-ben való részvétel és az esetleges nyilvánosságra hozatal és az internetes technológia miatt, természetéből fakadóan vissza nem vonható, a korlátozás csak résztvevő Hozzájárulás visszavonásának megtételét követő időszakra köti MedFood Kft-t.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés