Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát. Elfogadom
Menü

Mi is az a PEP?

Páciensek megosztják velünk sikertörténetüket és mi ezt egy 40.000,- Ft értékű ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

PEP lépésről lépésre

 1. Amennyiben Ön úgy döntött, hogy elkezdi velünk a MedFood Életvezetési Programot, úgy az első orvosi konzultáció alkalmával kap a kezelőorvosától egy indító dossziét, amiben megtalálja a PEP-re (Páciens együttműködési Program) vonatkozó teljeskörű leírást.
 • (Ha már korábban elkezdte a programot, de még a célsúlyának eléréséig  csatlakozna a programhoz, akkor érdeklődjön kezelőorvosánál, vagy keressen minket elérhetőségeinken! )

 

 1. Kezelőorvosa szintén tájékoztatni fogja Önt néhány szóban a PEP-ről.

 

 1. Ezt követően kezelőorvosa leméri Önt és kezdeti súlyát beírja a dossziéban található „Fogyásom sikere, története” táblázatba, majd lepecsételi és aláírja. (ez még semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!)

 

 1. Otthon átgondolva eldöntheti, hogy csatlakozik-e a PEP-hez vagy sem.

 

 1. Amennyiben úgy dönt, hogy csatlakozik a PEP-hez, és szeretné a 40.000 Ft értékű ajándékcsomagot, kérjük olvassa el figyelmesen az összes erre vonatkozó dokumentumot, és készítse el az első (ELŐTTE) fotót a szabályzatban megtalálható „fotók készítésének feltétele” leírás segítségével.

 

 1. Amikor Ön elérte a kezdeti súlyához képest mért 15 %-os fogyást (pl. ha a kezdeti súlya 100 kg, és elérte a 85 kg-ot), a következő konzultáció alkalmával jelezze ezt kezelőorvosának.

 

 1. 15 %-os súlycsökkenése elérésénél kezelőorvosa ismét beírja a „Fogyásom sikere, története” tájékoztatóban található táblázatba az elért súlyt, majd pecsétjével és aláírásával igazolja Önnek.

 

 1. Az igazolt testsúly csökkenés után kérjük, hogy ismét készítsen Önmagáról fotót, (UTÁNA) szintén a már ismert „fotók készítésének feltételei” szerint.

 

 1. Ezek után kérjük, hogy írja meg „Fogyásom sikere, történetét”, hogy az Ön sikere és öröme mások számára is ösztönző lehessen.

 

 1. Utolsó lépésként tegye borítékba az alábbi dokumentumokat és adja fel postai úton a MedFood Kft. (Címünk: 2045. Törökbálint Liget utca 8.) részére.
  1.  „Fogyásom sikere, története” adatlap, az
  2. „Részvételi és hozzájáruló nyilatkozat” aláírt, eredeti példányát
  3. „Adatkezelési tájékoztató, hozzájáruló nyilatkozat” aláírt, eredeti példányát

 

 1. Elektronikus úton: info@medfood.hu email címre „ELŐTTE /UTÁNA” fotókat

A postai úton megérkezett dokumentumok után MedFood Kft. 10 munkanapon belül postázza Önnek a 40.000.-Ft értékű ajándékcsomagot.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés