Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát. Elfogadom
Menü

FONTOS VITAMINOK - TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

Kálium (K)

Egy alapvető kiegészítése a diétának, nem kihagyható. Ha valamilyen negatív mellékhatás következne be, például gyomorégés vagy hátfájdalom, Önre kell igazítani a dózist/bevétel módját.

Só (NaCl)

Naponta megfelelő mennyiségű sót kell bevinni, annak érdekében, hogy biztosítsa testében a szükséges víztartalmat és ez által megelőzze az alacsony vérnyomás kialakulását. Ezt elérheti, ha megfelelően sózza ételét. 

Multivitamin komplexek

A vitaminhiány megelőzhető a multivitamin komplexek rendszeres szedésével. Ezek a vitaminok külön erre a fehérje diétára kerültek kifejlesztésre. Ne cserélje ki ezeket más multivitamin típusokra. Figyelmesen kövesse kezelőorvosa utasításait! 

Természetes rost

A természetes rostok biztosítják, hogy a belek hatékonyan működjenek valamint megakadályozzák a székrekedést. Mindemellett a vitaminok és ásványi anyagok könnyebb felszívódását is elősegítik.

Víz

  • A víz fogyasztása elengedhetetlenül szükséges ehhez a karcsúsító diétához!
  • A víz mindig fontos, nem csak a fogyás alatt.
  • Napi legalább két liter víz elfogyasztása kötelező (átlagban 1 pohár víz/ óra) különben diétájának sikeressége kerülhet veszélybe és kellemetlen mellékhatásokat
  • A víz kitűnő megoldás, hogy csillapítsa az éhséget, és lassítsa a gyomor összehúzódását.
  • Hidratálja a zsírszöveteket, többek között az izmokat • a bőrt, ahol a rugalmasságért felelős (megelőzi a ráncokat)
  • A víz magnéziumot tartalmaz, ami fontos faktor a stressz csökkentésében valamint, a béltartalom hidratálása révén fontos szerepet játszik a székrekedés megelőzésében. ( a túlsúlyos emberek rendszerint dehidratáltak).
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés