Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát. Elfogadom
Menü

Mi történik a MedFood diéta után?

A klinikailag jelentős 5–10%-os súlycsökkenés elérése után az elért fogyás megtartása a cél.

Ez azonban gyakorlatilag állandóan megköveteli a csábításnak való ellenállást, és tartós erőfeszítéseket igényel az étrendi korlátozás és a fizikai aktivitás tekintetében.

Az elért sikeres súlycsökkenés után a megváltozott életmód illetve az egészséges táplálkozásra való odafigyelés ellenére is lehetnek olyan napok, élethelyzetek, amikor esetleg nincs időnk, vagy stresszesek vagyunk és emiatt nem ideális az étrendünk.

A fenntartó fázis alatt a kisebb kilengések, diéta hibák engedélyezettek.

Néhány táplálkozás specialista az ünnepi étkezéseket követően, néhány napig egy-két normál étkezés tasakosra kiváltását javasolja.

„Jobb megelőzni, mint gyógykezelni” a régi orvosi közmondás szerint. Esetünkben javasolt PRODIMED tasak fogyasztása a főétkezések előtt.

A diétás termékeket azért alkalmazzuk, hogy segítségükkel jobban kézben tudjuk tartani a táplálkozási egyensúlyt, elkerüljük a korábbi rossz táplálkozási szokásaink visszarendeződését.

Prof. Jean Trémoliéres szerint: egy korábban elhízott páciens akkor gyógyult, ha képes erőlködés nélkül, folyamatosan a számára egészséges étel mellett dönteni. Fontos kialakítani egy új automatizmust a táplálkozási reflexek terén, amely képes megvédeni a pácienst a későbbi súlyfelesleg kialakulásától.

Mindebben segít a MedFood diéta ami egy  hatékony és sikeres fogyókúra és egyben egy Életvezetési Program, amely segítséget nyújt a páciensnek, hogy már a diéta megkezdésekor beépüljön életébe az életmódváltás, illetve az egészséges táplálkozás ismerete.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés