A MÁJREGENERÁLÁS FOLYAMATA
LÉPÉSEK EGY EGÉSZSÉGESEBB MÁJMŰKÖDÉS FELÉ

A MedFood Májregeneráló Orvosi Diéta programjának alkalmazásával egy egészségesebb életmódra tér át, így májának elzsírosodottsága – ultrahangos és vérvételi vizsgálatokkal ellenőrzötten - mérhetően csökkeni fog, miközben testsúlya és testösszetétele is kedvezően változik a program során. Azért, hogy biztosan és biztonságosan elérje a kitűzött májgyógyulást, a személyre szabott program teljes időtartama alatt orvosi támogatást és folyamatos kontrollt nyújtunk.  A májregeneráló étkezéshez a PRODIMED tasakos ételeit használjuk, melyek változatos ízvilágainak köszönhetően a program nem lesz monoton és unalmas.

Medfood

1

Elhatározás

Tekintettel arra, hogy a zsírmáj kezelésére specifikus gyógyszer jelenleg nincs, ezért a legfontosabb a betegség gyógyításában a meglévő súlytöbblet leadása. Már egy hetes, megfelelően összeállított napi szénhidrát-bevitel korlátozás igazoltan csökkenti a májban felhalmozódott zsírmennyiséget, így a testsúlycsökkenéssel együtt, párhuzamosan javul a szervezet májműködése.

Amennyiben elhatározta, hogy zsírmáját gyógyítani kívánja és egy egészségesebb életet szeretne élni, a MedFood csapata örömmel segít és végigkíséri Önt ezen az úton.

A súlyfelesleg leadásával - azon túl, hogy rendkívül látványos eredményeket hoz - bizonyíthatóan csökken a szív-érrendszeri rizikó státusz, javul a szervezet anyagcseréje, a szervezetben csökkennek a gyulladásos paraméterek és javul a közérzet.

ELLENJAVALLATOK! NEM VEHET RÉSZT A PROGRAMBAN: súlyos májbetegség esetén, vesebetegség esetén, friss szívizom infarktus esetén, 6 hónapnál nem régebbi felismert daganatos betegség esetén, terhesség és szoptatás esetén, 18 év alatt. Relatív ellenjavallatot jelent az epe- vese kövesség, valamint a pszichiátriai megbetegedések.

BIZONYTALAN? KÉRDÉSE VAN? Dr. Medgyesi János  ingyenes 20 perces online konzultáció alkalmával bemutatja Önnek a MedFood Orvosi Diéta Programját és felmerülő kérdéseire is válszt kap. A részvétel semmi féle kötelezettséggel nem jár! Ismerje meg a konzultációt vezető orvosunkat! Kattintson a videóra!

     JELENTKEZZEN 20 PERCES INGYENES ONLINE / SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA »

 

2

A diéta ELSŐ HÓNAPJÁRA a csomag kiválasztása, megrendelése

A MÁJREGENERÁLÁSHOZ vezető út első szakasza a program INDULÓ CSOMAG -jával kezdődik, mely tartalmaz többek között két alkalom személyes vagy online orvosi konzultációt és az első hónapra elegendő PRODIMED tasakos ételt.

Amennyiben még bizonytalan és szeretné kipróbálni az ételeket válassza PRÓBACSOMAG-ot!

MÁJREGENERÁLÓ ORVOSI DIÉTA CSOMAGOK AZ ELSŐ HÓNAPRA

...
PRÓBA CSOMAG
1 HÉTRE
1 hetes PRÓBA csomag
amennyiben szeretné kipróbálni a PRODIMED ételeket

A csomag tartalma:

 • 1 alkalom ingyenes 20 perces online/személyes orvosi konzultáció, melyen bővebb információt kaphat a programról és egyeztethet az orvossal saját, személyre szabott diétájának további lépéseiről.
 • 35 adag (7doboz)  Prodimed tasakos étel 
 • 1 darab shaker

Próbacsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy minden új páciensünk kipróbálhassa a különböző ízvilágú ételeinket, hogy a későbbiek folyamán könnyebben el tudja dönteni, hogy mely típusú ételekkel folytatja szívesebben a diétáját.  

A csomag ára 40.000 Ft helyett most:
34.900,-
RÉSZLETESEN »
...
INDÍTÓ CSOMAG
AZ ELSŐ HÓNAPRA
1 hónapos INDÍTÓ csomag a májregeneráláshoz vezető út első szakasza

A csomag tartalma:

 

 • 2 alkalom személyes/online orvosi konzultáció (1 db 60 perces indító orvosi konzultáció + 1 db 30 perces orvosi konzultáció)
 • egészségi állapotfelmérés
 • egyéni fogyási terv összeállítása
 • 150 adag Prodimed tasakos étel

Két ízvilágú menüből választhat
ÉDESEBB vagy SÓSABB
 
 • 2 doboz Multivitamin
 • 2 doboz Kálium
 • 1 doboz Rost
 • 1 darab shaker
 • folyamatos orvosi ellenőrzés

 

A csomag ára:
254.000,-
RÉSZLETESEN »
...
SPECIÁLIS Egyéni Diétás csomag
Diétája személyre szabva orvosi segítséggel

Amennyiben nem találja az Önnek megfelelő csomagot lehetősége van orvosunkkal egyeztetni és akár egyéni spreciális diétás csomagot vásárolni.

Jelentkezzen ingyenes 20 perces online vagy személyes konzultációra vagy hívja ügyfélszolgálatunkat!

A csomag ára:
EGYÉNI ÁR
RÉSZLETESEN »

3

Indító (első) orvosi konzultáció

A megrendelést követően e-mailben további tájékozatókat küldünk a Programról és egy linket az indító orvosi konzultációra történő időpontfoglaláshoz.  Az információs anyag többek között segítséget nyújt a diéta részleteinek megismerésében illetve abban is, hogy a családja, környezete hogyan tudja Önt támogatni a sikeres diétában.

A programban való részvétel ideje abszolút egyénfüggő, de az első indító konzultáció alkalmával orvosával közösön tervet készítenek a MÁJREGENERÁLÓ diéta menetéről és várható befejezési időpontjáról. 
 
Az orvosi konzultációk részletes menetéről IDE KATTINTVA tájékozódhat.

4

Első hónap: ételek és a második konzultáció

Az indító orvosi konzultációt követően készen áll programunk elkezdesére. Az ételcsomag, amit már megkapott az első hónap (30 nap)  minden étkezését tartalmazza, mellette csak az orvosával egyeztetett zöldségeket fogyaszthatja!

A fogyása közben sem marad egyedül. Szakmai stábunk követni fogja a fogyás folyamatát, bármikor kérdezhet és segítséget kaphat. Átsegítjük a nehézségeken.

Harmadik hét végén újra orvosi konzultáción vesz majd részt, ahol egyeztet orvosával és az aktuális állapota és az egyes ételtípusok íze alapján a KÖVETKEZŐ HÓNAP étrend kialakítása is - a naponta fogyasztandó diétás tasakok száma - megbeszélésre kerül

A program alatt a PRODIMED ételeket kizárólag orvosi felügyelet mellett fogyaszthatja!  Az ételekről részletesen IDE KATTINTVA tájékozódhat. 

A konzultációt követően kiküldjük az egyéni csomagot, amely az Ön számára összeállított ételeket tartalmazza. Az ételcsomag az első hónap minden étkezését tartalmazza, mellette csak az orvosával egyeztetett zöldségeket fogyaszthatja. Az ételekről részletesen IDE KATTINTVA tájékozódhat.

A fogyása közben sem marad egyedül. Szakmai stábunk követni fogja a fogyás folyamatát, bármikor kérdezhet és segítséget kaphat. Átsegítjük a nehézségeken. Több hónapos diéta esetén kialakítjuk a következő hónap étrendjét is, az aktuális állapota és az egyes ételtípusok íze alapján is. A hónap végén újra orvosi konzultáció, ahol egyeztethet orvosával. FOGYÁS GPS ÁBRA

A programunkban a fogyás folyamata alapvetően 5 fázisra bontható és abszolút egyénfüggő, hogy ki mikor lép át a következő fázisba:

1. Fázis:
A program “turbo kezdete”, amikor körülbelül heti 2 kg-ot is fogyhat, melynek hatását a közérzetén is érezni fogja. Ebben a fázisban adja le a kívánt súlyvesztés 75%-át!

2. Fázis:
Az aktív fázis második része, ahol heti 1,5 kg-os fogyás várható.

3. Fázis:
Úgynevezett szigorított átmeneti fázis, ahol a fogyás mellett már elkezdhetjük felkészíteni a szervezetét az elért cél testsúlyának megtartására.

4. Fázis:
Egy enyhített átmenet fázis, ahol szinte már elérte a kívánt testsúlyát, így segítünk a szervezetének abban, hogy ezt hogyan tarthatja meg.

5. Fázis:
SIKERES FOGYÁS! Itt már nem használjuk előírás szerint a Prodimed tasakos ételeit, hanem a 3. és 4. fázis alapján kialakítjuk az Ön számára megfelelő étrendet, melyben természetesen kívánsága alapján helyet kaphatnak a Prodimed termékei is.
Medfood

 


Ezt a bekezdést bővítsük ki további releváns, az eddigi tapasztalatok alapján fontos “orvossuakmai” információkkal, illetve ide is beilleszthetjük a testsúlycsökkentő orvosi diéta főoldalán használt ábrát.

 

5

Második hónaptól a kitűzött cél eléréséig - fázisok

A diétás programunkban a fogyás folyamata alapvetően 5 fázisra bontható. A fázisokat egymástól többek között az különbözteti meg, hogy naponta hány PRODIMED tasak  használata szükséges és milyen egyéb ételek fogyasztása lehetséges. 

A második hónaptól az orvosával átbeszélt - fázisra vonatkozó - csomag kerül megvásárlásra, mely tartalmazza a PRODIMED tasakos ételeket, táplálékkiegészítőket és a havi 1 orvosi konzultációt. Fentieket könnyedén megvásárolhatja a webshopon keresztül. 

A különböző fázisokkal lépésről - lépésre állítjuk vissza a normális étkezésre. Megtanul újfajta módon étkezni, a PRODIMED tasakokból készült ételek pedig fokozatosan eltűnnek az étrendjéből. 

AZT, HOGY KI MIKOR LÉP ÁT A KÖVETKEZŐ FÁZISBA SOK ÖSSZETEVŐTŐL FÜGG, EZT ORVOSÁVAL FOLYAMATOSAN EGYEZTETI A KONZULTÁCIÓKON! 

Az egyes fázisok leírását az alábbi ábra mutatja:

1. fázis

Aktív fázis

str.maj_nr_row_1_phase11. str.maj_fazis_row_1_phase1Fázis

5 PRODIMED
tasak / nap

Zöldségek

5 doboz / 30 nap*

5 doboz táplálékkiegészítő*

További info

223.000 Ft**

2. fázis

2. fázis

2. fázis2. Fázis

4 PRODIMED
tasak / nap

Hús - hal

Zöldségek

3 doboz / 30 nap*

3 doboz táplálékkiegészítő*

További info

183.000 Ft**

 

Aktív fázis

3. fázis

3. fázis

3. fázis3. Fázis

3 PRODIMED
tasak / nap

Reggeli

Hús / Hal

Zöldségek

3 doboz / 30 nap*

2 doboz táplálékkiegészítő*

További info

138.000,- Ft**

4. fázis

Átmeneti fázis

4. fázis4. Fázis

2 PRODIMED
tasak / nap

Reggeli

Ebéd

Hús - hal

Zöldségek

3 doboz / 30 nap*

1 doboz táplálékkiegészítő*

További info

99.000 Ft**

 

Fenntartó fázis

5. fázis

5.fázis

5. fázis5. Fázis

1 PRODIMED
tasak / nap

Reggeli

Ebéd

Keményítő

Hús / hal

Zöldségek

3 doboz / 30 nap*

1 doboz táplálékkiegészítő*

További info

66.000 Ft**

 

Aktív fázis

 

Fenntartó fázis

 

Átmeneti fázis

* Szükséges táplálékkiegészítők 30 napra
** Havi csomagárak a diéta 2. hónapjától a sikeres befejezésig.
(Csomag tartalmazza a szükséges PRODIMED ételeket és táplálékkiegészítőket illetve egy 30 perces orvosi online vagy személyes konzultációt)

1. fázis

Aktív fázis

str.maj_nr_row_1_phase11. str.maj_fazis_row_1_phase1Fázis

5 PRODIMED
tasak / nap

Zöldségek

5 doboz / 30 nap*

5 doboz táplálékkiegészítő*

További info

223.000 Ft**

2. fázis

2. fázis

2. fázis2. Fázis

4 PRODIMED
tasak / nap

Hús - hal

Zöldségek

3 doboz / 30 nap*

3 doboz táplálékkiegészítő*

További info

183.000 Ft**

 

Aktív fázis

3. fázis

3. fázis

3. fázis3. Fázis

3 PRODIMED
tasak / nap

Reggeli

Hús / Hal

Zöldségek

3 doboz / 30 nap*

2 doboz táplálékkiegészítő*

További info

138.000,- Ft**

4. fázis

Átmeneti fázis

4. fázis4. Fázis

2 PRODIMED
tasak / nap

Reggeli

Ebéd

Hús - hal

Zöldségek

3 doboz / 30 nap*

1 doboz táplálékkiegészítő*

További info

99.000 Ft**

 

Fenntartó fázis

5. fázis

5.fázis

5. fázis5. Fázis

1 PRODIMED
tasak / nap

Reggeli

Ebéd

Keményítő

Hús / hal

Zöldségek

3 doboz / 30 nap*

1 doboz táplálékkiegészítő*

További info

66.000 Ft**

 

Aktív fázis

 

Fenntartó fázis

 

Átmeneti fázis

* Szükséges táplálékkiegészítők 30 napra
** Havi csomagárak a diéta 2. hónapjától a sikeres befejezésig.
(Csomag tartalmazza a szükséges PRODIMED ételeket és táplálékkiegészítőket illetve egy 30 perces orvosi online vagy személyes konzultációt)

6

Klubtagság

A sikeres fogyást követően tagja lesz a MedFood Diet Klub-nak, ahol egy közösséget alkotva segítünk Önnek abban, hogy megtartsa az elért testsúlyát. 

Mint Klubtag már nem csak a Műtét Előtti,  Testsúlycsökkentő  vagy Májregeneráló Orvosi Diéta előre meghatározott és orvossal egyeztetett csomagját rendelheti meg a webshopból, hanem tetszőlegesen válogathat a már megismert ízek közül és szabadon állíthatja össze rendelését. Ha úgy szeretné akár csak egy-egy PRODIMED dobozt is vásárolhat.  

Klubtagjainknak az orvosi konzultáció már nem kötelező, de opcionálisan bármikor választható. Természetesen nem engedjük el a kezét, ha bármikor szükségét érzi, igénybe veheti orvosi támogatásunkat.


Az a MedFood Diet Klubtag, aki 6 hónap alatt eléri a min. 500 ezer forintos vásárlást MedFood Diet Gold Klubtagságot kérvényezhet.  GOLD Klubtagjainknak  tagsági viszonyuk alatt (mely egy évre szól és meghosszabbítható) minden 1000 Forint vásárlás után 30 pontot írunk jóvá hűségpontként. Egy pont egy forintnak felel meg. A hűségpontok a legközelebbi vásárláskor a rendelt csomag végösszegéből levonhatóak. A kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik!

„Ez a diéta megmutatta nekem az utat a fogyáshoz és az új életstílushoz. Örülök, hogy kipróbáltam és végig csináltam. Köszönet a MedFood-nak és a doktor úrnak. Aki gondolkodik rajta, hogy elkezdje-e, annak üzenem, hogy ne hezitáljon!”
Fekete L.