Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát. Elfogadom
Menü

Konzultáció

Ingyenes konzultációs lehetőség   smiley

 

SZEMÉLYES    

                     Orvos:                        Dr. Medgyesi János

                     Helyszín:                  1023. Budapest Vérhalom tér 10.

                     Időpontok:               Kedd és Csütörtök   16.30 - 19.30 között

 Foglaljon!

 

 ONLINE  / SKYPE

                   Orvos:                          Dr. Medgyesi János

                   Időpont:                      Telefonon történő egyeztetés alapján

Jelentkezzen!
 

A konzultáción felmerülő kérdések és válaszok

 

1. Milyen esetben javasolt a MedFood Testsúlycsökkentő és Életvezetési Program?

Amennyiben
  • elégedetlen testsúlyával
  • BMI indexe 27 fölött van
  • magas a vérnyomása koleszterin szintje, triglicerid szintje húgysav szintje
  • alulműködik a pajzsmirigye
  • éjszakai horkolása problémát okoz
  • asztmás

Amennyiben bizonyított májregeneráló kúrát szeretne alkalmazni. Minden olyan krónikus betegség esetén amikor a túlsúly illetve az inzulin rezisztencia ronthatja a betegség prognózisát. Amennyiben Ön jó általános egészségi állapotban van, de szeretne még aktívabb, kiegyensúlyozott életet élni, válassza MedFood Vitalitás Programunkat!

2. Milyen betegségek a program ellenjavallatai, relatív ellenjavallati?

Fontos, hogy nem lehet elkezdeni a medfood testsúlycsökkentő programot:súlyos máj, vesebetegség esetén, friss szívizom infarktus esettén, 6 hónapnál nem régebbi felismert daganatos betegség esetén, 18 év alatt, illetve terhesség és szoptatás esetén. Relatív ellenjavallatot jelent az epe- vese kövesség, valamint a pszichiátriai megbetegedések

3. Mi a kórélettani alapja a manapság járványszerűen terjedő túlsúlynak?

A szervezet anyagcseréjében a máj-epe –hasnyálmirigy keringésnek kitüntetett szerepe van. Ennek a szervrendszernek az egészséges működését a mai stresszes, ülő életmód, valamint a túlzott szénhidrát fogyasztás jelentősen károsítja. Ez a károsodott szervműködés jelentős mértékben felelős a túlsúly kialakulásáért.

4. Miért jelent komplex megoldást a MedFood Testsúlycsökkentő és Életvezetési Program a súlyfelesleg kezelésére?

A Medfood által forgalmazott Prodimed ételek teljes értékűek, előemésztett magas minőségű fehérjekészítmények, amelyeket a protokoll szerint 2-4 óránként kell elfogyasztani. Az ételek kategóriájukban és ízvilágban a csúcsminőséget képviselik, 74 féle termék érhető el. A tervezhető diéta eredményeképpen -az ételek előírás szerinti elfogyasztása esetén-, a várt élettani hatások, mint például 2-4 nap alatt az éhség csökkenése, az energia szint emelkedése, az általános hangulat javulása, a fogyás tervezett beindulása protokollszerűen megtörténik. A megrendeléstől számított 2-4 munkanap alatt a termékeket az ország egész területén eljuttatjuk pácienseink részére.

5. Mennyi idő alatt tudja súlyfeleslegét leadni a személyre szabott program során?

A konzultáció során közöse n megtervezzük diétájának hosszát, kezdési időpontját, várható befejezését. A súlyfelesleg alapján meghatározzuk a program lépéseinek hosszát. Az első szakaszban, fázisban, például 15 kilogramm súlyfelesleg esetén hölgyek másfél hónap, férfiak egy hónap alatt súlyfeleslegük felétől szabadulnak meg. A diéta tervezésénél figyelembe vesszük a fontos családi és üzleti eseményeket.

6. Mennyi anyagi ráfordítást igényel a program?

A költségek meghatározása függ a leadni szándékozott súlytól, így az egyes szakaszok, fázisok hosszától, ezek kiszámítása is a konzultáció során történik meg.

7. Milyen támogatásra lehet szükség a súlyleadást követően?

Több száz sikeresen lefogyott páciensünk adatai alapján számos tapasztalattal rendelkezünk arra vonatkozóan, hogy milyen felkészítésre és támogatásra van szükség ahhoz, hogy a leadott súlyfelesleget képes legyen hosszútávon is egészségesen és szabadon megőriznie.

Keresés