Weboldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal történő továbbnavigálással tudomásul veszi és elfogadja ezek használatát.

Konzultáció / Időpontfoglalás

 

 INGYENES SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ  20 perces

(MedFood  Életvezetési Program ismertetése)

  Orvos:  Dr Medgyesi János

Helyszín:  2040. Budaörs Sport utca 6.  I.emelet 218.

 TÉRKÉP

 Időpontok:               Hétfőn és pénteken

     

 INGYENES ONLINE  / SKYPE   KONZULTÁCIÓ  20 perces

(MedFood Életvezetési Program ismertetése)

 Orvos:    Dr Medgyesi János

 Időpont:   Előzetes egyeztetés alapján

 

TELEFONON EGYEZTETNÉK IDŐPONTOT

(Visszahívást kérek)

 

ONLINE (SKYPE)  KONZULTÁCIÓ

(Már MedFood Életvezetési Programhoz csatlakozott páciensek részére! A konzultációnak díja van!)

 

 

A konzultáción felmerülő kérdések és válaszok

 

1. Milyen esetben javasolt a MedFood Testsúlycsökkentő és Életvezetési Program?

Amennyiben
  • elégedetlen testsúlyával
  • BMI indexe 27 fölött van
  • magas a vérnyomása, koleszterin szintje, triglicerid szintje húgysav szintje
  • alulműködik a pajzsmirigye
  • éjszakai horkolása problémát okoz
  • asztmás

Amennyiben bizonyított májregeneráló kúrát szeretne alkalmazni. Minden olyan krónikus betegség esetén amikor a túlsúly illetve az inzulin rezisztencia ronthatja a betegség prognózisát. Amennyiben Ön jó általános egészségi állapotban van, de szeretne még aktívabb, kiegyensúlyozott életet élni, válassza MedFood Vitalitás Programunkat!

2. Milyen betegségek a program ellenjavallatai, relatív ellenjavallati?

Fontos, hogy nem lehet elkezdeni a MedFood Testsúlycsökkentő és Életvezetési Programot: súlyos máj, vesebetegség esetén, friss szívizom infarktus esettén, 6 hónapnál nem régebbi felismert daganatos betegség esetén, 18 év alatt, illetve terhesség és szoptatás esetén. Relatív ellenjavallatot jelent az epe- vese kövesség, valamint a pszichiátriai megbetegedések

3. Mi a kórélettani alapja a manapság járványszerűen terjedő túlsúlynak?

A szervezet anyagcseréjében a máj - epe - hasnyálmirigy keringésnek kitüntetett szerepe van. Ennek a szervrendszernek az egészséges működését a mai stresszes, ülő életmód, valamint a túlzott szénhidrát fogyasztás jelentősen károsítja. Ez a károsodott szervműködés jelentős mértékben felelős a túlsúly kialakulásáért.

4. Miért jelent komplex megoldást a MedFood Testsúlycsökkentő és Életvezetési Program a súlyfelesleg kezelésére?

A MedFood által forgalmazott PRODIMED ételek teljes értékű, előemésztett magas minőségű fehérjekészítmények, amelyeket a protokoll szerint 2 - 4 óránként kell elfogyasztani. Az ételek kategóriájukban és ízvilágban a csúcsminőséget képviselik, 74 féle termék érhető el. A tervezhető diéta eredményeképpen - az ételek előírás szerinti elfogyasztása esetén -, a várt élettani hatások, mint például 2 - 4 nap alatt az éhség csökkenése, az energia szint emelkedése, az általános hangulat javulása, a fogyás tervezett beindulása protokollszerűen megtörténik. A megrendeléstől számított 2 - 4 munkanap alatt a termékeket az ország egész területén eljuttatjuk pácienseink részére.

5. Mennyi idő alatt tudja súlyfeleslegét leadni a személyre szabott program során?

A konzultáció során közösen megtervezzük diétájának hosszát, kezdési időpontját, várható befejezését. A súlyfelesleg alapján meghatározzuk a program lépéseinek hosszát. Az első szakaszban (fázisban), például 15 kilogramm súlyfelesleg esetén hölgyek másfél hónap, férfiak egy hónap alatt súlyfeleslegük felétől szabadulnak meg. A diéta tervezésénél figyelembe vesszük a fontos családi és üzleti eseményeket.

6. Mennyi anyagi ráfordítást igényel a program?

A költségek meghatározása függ a leadni szándékozott súlytól, így az egyes szakaszok, fázisok hosszától, ezek kiszámítása is a konzultáció során történik meg.

7. Milyen támogatásra lehet szükség a súlyleadást követően?

Több száz sikeresen lefogyott páciensünk adatai alapján számos tapasztalattal rendelkezünk arra vonatkozóan, hogy milyen felkészítésre és támogatásra van szükség ahhoz, hogy a leadott súlyfelesleget képes legyen hosszútávon is egészségesen és szabadon megőriznie.