"Egyszer arra járhatnál, egyszer rám találhatnál..." (Rúzsa Magdi)

"Egyszer arra járhatnál, egyszer rám találhatnál,
És akkor belém eshetnél, s rögtön el is vihetnél."... (Rúzsa Magdi)
"Egyszer már tényleg el is vihetnél!!" -nézett fel az asszony a laptop mögül. A kérdés már oly sokszor elhangzott, de most valami megmozdult a férfi a lelkében: akarta, hogy tényleg történjen valami! Ránézett az órájára: délután fél négy..., hogy lesz ebből ma estére valami különleges, romantikus, emlékezetes este, ami jó a feleségének is - legyen csajos, de azért még és ő maga is élvezni fogja???

Fotó: "Egyszer arra járhatnál, egyszer rám találhatnál..." (Rúzsa Magdi)

Nem tudta, csak egyet érzett: MOST AKARTA, hogy jól sikerüljön az este!

Hirtelen, az egyik piros lámpánál jött egy gondolat...tuk tuk..., az olyan jó volt Thaiföldön..., már keresett is rá a telefonján.... recsegő férfihang jelentkezett a másik oldalról... Bizonytalanul kezdte, hogy hát arra gondolt, hogy ma este...esetleg 8 után lehet-e még,... egy egy órás túrát... Hallotta az árat, de nem érdekelte, elkapta valami kicsi izgalom, ami hirtelen mássá kezdte varázsolni a pillanatait. A vonal túlsó végén a férfi mintha érezte volna a bizonytalanságát..., türelmesen körbe írta az esti találkozás helyszínét, ...megerősítő sms váltás kettejük között...és már kész is !
Izgatottan szállt ki az autóból: " Szia Drágám! 8-kor indulunk, vegyél majd nadrágot!" Az asszony szemében valami különös fény gyúlt..."Magas sarkú?... mehetek?" ...Megkönnyebbülten válaszolt, hiszen végre tudta biztosan a választ:: "Drágám, a magas sarkú tökéletes lesz az estéhez!"

Nézte a feleségét és nem értette miért, mitől és hogyan, de hirtelen olyan szépnek és izgalmasnak találta, miközben készülődött, a haját húzta ki, sminkelte magát..., az este észrevétlenül történni, alakulni kezdett, a levegő lassan forrósodott kettejük között.

A Clark Ádám téren volt a találkozó, pár perccel előbb ott voltak, ahogy az autóval körbehajtott nem látott sehol elektromos tuk-tukot, ment egy kört a Fő utca felé, majd kikanyarodott a Rakpartra...előtte éppen egy elektromos tuk-tuk... Villogni kezdett rá, együtt kanyarodtak vissza a Fő utcába, villog-villog ....végre megáll a srác, izgatottan letekeri az ablakot ..."a fél 9-es Clark Ádám tér?"  A sofőr bólint és elmosolyodik...és ekkor valami elpattan, felmegy a függöny, elkezdődik az előadás, HIRTELEN ELKEZDŐDÖTT EGY ESTE!!!


Blog

Hogyan működik a májdiéta?</br>Mit érdemes tudni róla?

Hogyan működik a májdiéta?
Mit érdemes tudni róla?

A mai rohanó, stresszekkel teli életünkben - látva a rohamosan emelkedő zsírmáj „járványt” -  a zsírmáj diéta, amit más néven epe diétának, májvédő diétának is neveznek egyre nagyobb hangsúlyt kap. A májdiéta egy olyan májkímélő étrendből áll, ami segíti az egyik legfontosabb szervünk regenerálódását és egészségesebbé válását.

TOVÁBB »

Fogyásom története - Gergely</br>Az orvosi támogatás számomra hozzáadott érték és biztonság...

Fogyásom története - Gergely
Az orvosi támogatás számomra hozzáadott érték és biztonság...

Az utóbbi 10-15 évben az irodai ülőmunka és a stressz miatt folyamatosan gyarapodott a súlyom. A vérnyomásom ezzel párhuzamosan emelkedett, az egész napos ülés nagyon megterhelte a derekamat, hátamat. A hasonló problémákkal küzdő kollégám talált rá a módszerre és átadta a tapasztalatait.

TOVÁBB »

Zsófi - 27 éves, hallássérült pénztáros,

Zsófi - 27 éves, hallássérült pénztáros, "3 hónap alatt 13 kg-t sikerült fogynom"

Az érettségit követően - ülő munkahelyen - három műszakban dolgoztam. Ennek következtéen évenként egy-két kilóval lettem több. Így jött létre több mint tíz kiló feleslegem. Bár az interneten böngészve próbáltam egészségesen étkezni,  de nem sikerült  jelentős fogyást elérnem.

TOVÁBB »