GRATULÁLUNK ÉS KÖSZÖNTJÜK A MEDFOOD ORVOSI DIÉTA PROGRAMJÁBAN

AZ ÖN SZEMÉLYES MEDFOOD ORVOSA:

Dr. Pácz Alexandra

ENNI JÓ – EGÉSZÉGESEN ÉLNI MÉG JOBB

Fotó: Dr. Pácz Alexandra

A regisztráció során kérjük adja meg MedFood kezelőorvosa nevét:

Dr. Pácz Alexandra

Ön már döntött az egészségesebb élet mellett, melynek megvalósításhoz minden segítséget szeretnénk megadni Önnek

A következő hetekben  számos technikai (regisztrációval, rendeléssel, ételek elkészítésével kapcsolatos) kérdés felvetődhet Önben, ez esetekben készségesen állunk rendelkezésére. Kérjük keresse ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT!

Önéletrajz:

  • belgyógyász, kardiológus szakorvos
  • 1995-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.
  • Végzés után a Merényi Gusztáv kórház kardiológiai profilú belgyógyászati osztályán dolgoztam, majd  átszervezés után, ugyanezen az osztályon a Szent István kórházban folytattam  munkámat. Előbb belgyógyászatból, később kardiológiából  szakvizsgáztam. Kórházi munkám mellett több másodállást is vállaltam, melyek segítségével megismerhettem a betegellátás sokszínűségét.
  • Második gyermekem születése után, családom érdekében, a sok éjszakai, valamint hétvégi ügyelettel járó kórházi munkát nappali szakrendelésre váltottam.
  • Előbb a Budai Egészségközpontban, majd a Budai Magánorvosi Centrumban helyezkedtem el.
  • Immár hat éve a Budai Magánorvosi Centrum orvosigazgatójaként dolgozom, ahol kardiológiai szakrendelésen kívül, a betegségek megelőzésére, az egészséges életmód terjesztésére fektetve a hangsúlyt, vezetem a managerszűrő programunkat, valamint az Egészséges Életmód Központot.  A Medfood programjához csatlakozva, orvosi diéta néven segítem pácienseimet az optimális testsúly elérésében.
  • Kicsi gyermekkorom óta aktívan, gyakorlatilag napi szinten sportolok, számos sportágat kipróbálva, versenyeken részt véve. . Hiszem, hogy csak úgy lehetek pácienseim számára hiteles, ha én magam is úgy élek, ahogyan azt nap, mint nap számukra javaslom.
  • Annak érdkében, hogy pontos tanáccsal láthassam el betegeimet, orvosi diplomám, valamint szakvizsgáim mellé, néhány évvel ezelőtt személyi edzői képesítést szereztem.
  • Hiszem, hogy soha nem késő változtatni. Hiszek a sport erejében, tudom, hogy számos egyéb jótékony hatása mellett a sport rendszerességre, kitartásra, fegyelemre nevel. Ezen tulajdonságok az élet bármely terén kulcsfontosságúak. A rossz szokások leküzdéséhez, a helyes étrend kialakításához, a tudatos életmódváltáshoz elengedhetetlen a páciens szilárd elhatározása. Tudom, hogy sokszor egyedül nehéz elindulni, rengeteg kérdés, kétely, félelem  tör elő. Ilyenkor fontos, hogy legyen valaki, akibe lehet kapaszkodni, aki megérti ezeket a problémákat, átsegít a holtpontokon.  A hozzámfordulóknak segítek az út kijelölésében, a realis célok megfogalmazásában, a motiváció fenntartásában.

 

Egészségügyi  állapotával kapcsolatosan minden esetben keresse ORVOSÁT!


„Ez a diéta megmutatta nekem az utat a fogyáshoz és az új életstílushoz. Örülök, hogy kipróbáltam és végig csináltam. Köszönet a MedFood-nak és a doktor úrnak. Aki gondolkodik rajta, hogy elkezdje-e, annak üzenem, hogy ne hezitáljon!”
Fekete L.