Fogyásom története - Bettina
Fiatal sportoló - "Nagyon hamar látványos volt a változás."

Az utóbbi 1 évben rengeteget híztam. Nem volt különösebb miértje. Miután a doktor urat megkerestem, Ő javasolta ezt a fajta diétát, orvosilag sem volt indokolt a hízásom, bár hajlamos vagyok rá. A cél az egészségem megóvása és a magasságomhoz, a sportomhoz szükséges normál súly elérése.

Fotó: Fogyásom története - Bettina
Fiatal sportoló - "Nagyon hamar látványos volt a változás."

A súlyom az első napoktól folyamatosan csökkent. Nagyon hamar látványos volt a változás. A súlyom miatt a sportot (lovaglás) egyre nehezebben bírtam, mostanra újra jó formában vagyok. A fáradtságérzetem megszűnt. A diéta előtt voltak napok, hogy éhség rohamok jöttek rám, akkor is ha nem régen ettem. Most sokszor úgy érzem a 3. étkezés után, hogy teljesen tele vagyok. Sokszor nem is vagyok éhes az utolsó étkezéskor. Az ételekről csupán pozitívan tudok nyilatkozni. Bárhol könnyen és gyorsan elkészíthető. A honlapon lévő receptötletek jól használhatóak, érthetőek. Sokkal ízletesebb és laktatóbbak, mint ahogy azt a diéta kezdetekor gondoltam volna.

Egyedüli észrevétel, hogy több ételt jobban el lehet keverni egy kézi habverővel, mint a shakerben.

A PRODIMED diétát azoknak ajánlom, akik (hasonlóan, mint én) motiválttá válnak a gyors eredménytől és a mindennapjaik során hasznos a gyors elkészítése az ételeknek.

 


Blog

Életmódváltás lépésről-lépésre

Életmódváltás lépésről-lépésre

A világszerte tapasztalható elhízás növekedése egyre inkább előtérbe hozza a diétázás szükségszerűségét és észleli a fogyókúra program fontosságát. Egyre többen látják be, hogy a túlsúly számos krónikus betegség előszobája. Ha hosszú egészséges életet akarunk élni, akkor meg kell válogatnunk, hogy mit eszünk meg a szépen terített asztalról, az élelmiszer boltok gazdag kínálatából.

TOVÁBB »

A legfontosabb magas fehérjetartalmú ételek

A legfontosabb magas fehérjetartalmú ételek

Szervezetünk jókora része fehérjéből és mint tudjuk testünk több mint fele vízből áll. Az már kevésbé ismert tény, hogy a víztartalmat követően a második legfontosabb összetevőnket a fehérjék alkotják. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy napi fehérje bevitelünk fehérjedús élelmiszer legyen, mely meghatározott összetételű és mennyiségű. 

TOVÁBB »

Hogyan működik a májdiéta?</br>Mit érdemes tudni róla?

Hogyan működik a májdiéta?
Mit érdemes tudni róla?

A mai rohanó, stresszekkel teli életünkben - látva a rohamosan emelkedő zsírmáj „járványt” -  a zsírmáj diéta, amit más néven epe diétának, májvédő diétának is neveznek egyre nagyobb hangsúlyt kap. A májdiéta egy olyan májkímélő étrendből áll, ami segíti az egyik legfontosabb szervünk regenerálódását és egészségesebbé válását.

TOVÁBB »